A Nyári Dallam lehet az új Mizu
2011. július 17. 13:42
xDD megaszalódnak a kabátban xDD ez nagyon tetszik!
2011. július 17. 13:47
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
HAHHÓÓÓ MAGYARORSZÁG! hova akarunk még süllyedni??? azt hittem a mizunál lejjebb nem már nem kerülünk... és mégis! gratulálok! büszkék lehetünk magunkra. a legidiótább szövegeket mi tudjuk gyártani nagy teljesítmény!
annak örülök, hogy legtöbben egy véleményen vagyunk, na, de szánalom, hogy lesznek olyanok akik többször rá fognak kattintani a youtubeon erre a minősíthetetlen valamire...
mostmár komolyan itt a világvége!
annak örülök, hogy legtöbben egy véleményen vagyunk, na, de szánalom, hogy lesznek olyanok akik többször rá fognak kattintani a youtubeon erre a minősíthetetlen valamire...
2011. július 17. 14:19
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Ááá borzalmas.
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. július 17. 14:29
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Hát ez tényleg még a Mizu-nál is szörnyűbb >_<" Az ilyeneket nem hogy a tv-ből kéne ki tiltani, hanem az országból, és akk erre tessék, mi csinál a média...sugározza mint az őrült, hadd csökkenjen még jobban a színvonal. Szánalom
2011. július 17. 14:42
Igen... ugyan olyan rossz, amire a tucatzene imádók vevők lesznek. Tényleg az új Mizu?!
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. július 17. 14:44
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Pannika XD: háháhá, szakadtam a kommenteden, óóó, igen, ezek tuti neandervölgyiek!!
) jajistenem, ha még ennél is gagyibbat ír valaki, annak megcsókolom a seggét!!XD Amúgy ez is hasonló agyhalott cucc, bár régebbi:http://www.youtube.com/watch?v=q214gbdHyPk
Asszem reneszánszát éli a 90-es évek gagyipopja!
Asszem reneszánszát éli a 90-es évek gagyipopja!
2011. július 17. 14:45
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Szerintem szánalomra méltó ez a szám ! Nem tudom hogy mit akarnak ezek !!! Hülyét csinálni magukból ?
2011. július 17. 15:19
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
nekem már most sláger és már most jobb mint Fluor
2011. július 17. 15:28
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (Bekyce @ 2011.07.17. 13:47)
HAHHÓÓÓ MAGYARORSZÁG! hova akarunk még süllyedni??? azt hittem a mizunál lejjebb nem már nem kerülünk... és mégis! gratulálok! büszkék lehetünk magunkra. a legidiótább szövegeket mi tudjuk gyártani nagy teljesítmény!
mondassz valamit!!
amúgy holnap én is csinálok valami hülye klippet hülye számmal a szar hangom megvan hozzá, utána meg már jelölt leszek a viva cometen. mert addig oké hogy sok hülye megcsinálja, de még a média is ezt nyomatja.
mostanába túl könnyű sztár lenni. akkor már én mért ne próbáljam meg? -.-' ez a szánalmasság szánalmasabb szánalmassága
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.