A Nyári Dallam lehet az új Mizu
2011. július 17. 12:10
Ennél rosszabb dalt ritkán hallani.Szégyen hogy ezt zenének nevezik páran..
2011. július 17. 12:14
Haver!Ezt egy Homo Sapiens képes hallgatni??Nem hiszem el hogy ezt egy Homo Sapiens írta,vette fel!Inkább az elő ember vagy a fejlődés oldalága,a Neander-völgyi ember!!!Igen,jó vagyok töriből!!!!Bárcsak jönne egy kardfogú tigris,és jól felfalná őket,csak ne legyen gyomorrontása!!Komolyan a zene és a szöveg szánalmas.Na ennek tényleg nincs mondanivalója!!Még törött karral,szellemi fogyatékosan (ami nem vagyok XD) is jobbat írnék!!!és ez most halálkomoly!!!!!
2011. július 17. 12:28
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Mindig van lejjebb...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. július 17. 12:35
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Ezek nem normálisak
2011. július 17. 12:39
Igen, nálam üti a Mizu 'színvonalát'. Hajrá Magyarország, hajrá, hajrá ha lesz világ szintű 'legpocsékabb' zene verseny, elsők lehetünk rajta.
2011. július 17. 12:43
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Ez az uj mizu?? *röhögés szünetxxd* ez a legpocsékabb dal amit valaha hallottam xxdsemmi énektudás és ez a dal .pffén már biztos nem nézemmeg youtubon.xxd
2011. július 17. 12:45
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Ez valami vicc vagy mi? Mert ha nem akkor szánalmas, ez nagyon szánalmas, ha valaki nem tud zenélni ne próbálja meg így. Van egy The Lonely Island nevű együttes, akiknek szinte semmi közük a zenéhez, de tudják mi az a humor, és meg is csinálták, mert Amerika imádja őket, és én is, mert tudjak mik ez előnyeik, de hogy ezek
2011. július 17. 13:12
2011. július 17. 13:14
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
A szánalom ebben az, hogy nem elég, ha az interneten fent van, de a VIVA TV-n (ahogy a cikkben is említi a zenecsatornákat) is bármikor megtekintheted. Mellesleg a VIVA TV is lassan arra a szintre jut(ha már nem ott van), ahol ez a "dal" van...
2011. július 17. 13:25
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Vickykeh ,mindent felül lehet a múlni ,a magyarok meg különösen értenek ehhez "mesterséghez"! 
Egyébként az ilyen parányi agysejttel rendelkező egyéneknek ,mint ennek a KELEMENNEK ,azt kívánom ,hogy mennyen ki 50 C fokba lehetőleg beton placcra kelemen kabátban ,khm bundában ...idézném "nyári dallam égeti a testem " -nem csak a testét ,de még a lelkét is égetni fogja ,a teste meg csak szimplán meg fog aszalódni ... Reményeim szerint.X'D
Egyébként az ilyen parányi agysejttel rendelkező egyéneknek ,mint ennek a KELEMENNEK ,azt kívánom ,hogy mennyen ki 50 C fokba lehetőleg beton placcra kelemen kabátban ,khm bundában ...idézném "nyári dallam égeti a testem " -nem csak a testét ,de még a lelkét is égetni fogja ,a teste meg csak szimplán meg fog aszalódni ... Reményeim szerint.X'D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.