A Nyári Dallam lehet az új Mizu
2011. július 17. 11:12
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
És ki sugározta először?Persze hogy a Viva 
Éppen ott voltam mikor adták ezt a fost..
Éppen ott voltam mikor adták ezt a fost..
2011. július 17. 11:24
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Ez mi ez?
2011. július 17. 11:27
ez már fáj, esküszöm. hogy lehet ekkora sz*rt csinálni?! ennél szánalmasabbat még életemben nem hallottam/láttam... -.-"
2011. július 17. 11:33
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
láttam már a Viván és nem hittem el h ilyen mélyre lesüllyedt a csatorna...
hát pályázhatnának a magyar "Rebecca Black trónra"...
a Mizu jó de ez... pfff szánalom h ma csak pénz kell és bárkiből lehet "énekes"...
hát pályázhatnának a magyar "Rebecca Black trónra"...
a Mizu jó de ez... pfff szánalom h ma csak pénz kell és bárkiből lehet "énekes"...
2011. július 17. 11:38
Ez az egész már annyira szánalmas, hogy csak röhögni tudok. Haha.
2011. július 17. 11:56
Szégyen, ami a Magyarország zenetörténelmében folyik. Ez nevetséges és megszégyenítő. ,,Kúl féjsz?"?! Meg ilyen névvel egyáltalán mit gondolt? Hol az igényes zene? Inkább meghallgatom Fenyő Miki - Csókkirály című dalát vagy a Csavard fel a szőnyeget, minthogy ezt sz*rt, vagy valami mást, de nem ezt. Meg a Viva is... Itt nyomtaja az igénytelen zenét, összetákolt sztárokkal. Ez tényleg tetszik? Erre tényleg van igény? Igen én is hallgatok mai számokat, de ez nekem is sok, ez a nagy igénytelenség. Ha Micheal Jackson élne régen nem ezt nyomatná minden tv és zeneadó. És most hol van ő? Még az MTV sem ad semmilyen számot tőle, pedig lehetne, attől függetlenül, hogy meghalt.
Visszatérve a magyar zenére, azt hittem nincs lejjebb MM, Söpö, Fluor után nem süllyed tovább.
Visszatérve a magyar zenére, azt hittem nincs lejjebb MM, Söpö, Fluor után nem süllyed tovább.
2011. július 17. 11:57
|
|
glamster.candyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 154665 offline
|
Hát sztem az ilyenek a Fluorral együtt szánalmasak!!!
2011. július 17. 11:58
Ez nagggggyyon NYOMORÉK!!!!!!!!!!!!!!XD Ezen csak röhögni tudok!És a célon is!!!Utolérni a MIZUT???????????????????????AAAAÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez már fáj!!XD
2011. július 17. 12:00
Ha meg is lesz a 10 milla katt,akkor is azért,mert az emberek meg akarják mutatni a haverjaiknak ezt a ritka szar számot!!!
2011. július 17. 12:03
Nálam utolérte a Mizu-t! A színvonal pont ugyanott van!
2011. július 17. 12:04
Inkább olyanok kéne sugározni és versenybekelni,mint Király Viktor:Crazy és az ehhez hasonló NORMÁLIS dalokat!!!!!!!!!!!!!!!!!Halló!Föld hívja Vivát!Viva TV jelentkez!!!
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. július 17. 12:05
jézusom nem vagyok egy fluor rajongó de akkor ezerszer jobb a mizu mint ez
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.