A Nyári Dallam lehet az új Mizu
2011. július 18. 14:15
Én már egy csomószor hallottam ezt a dalt,és tényleg fülbemászó,de attól függetlenül h tudom a reflényjét attól még ezek a "gyökerek" nem lesznek a kedvenceim...mert hangjuk NINCS,tehetségük NINCS és hogy hülyének nézzem őket??várjunk csak,hagy gondolkozzak...NANÁ!!!!!!!!!! xD
2011. július 18. 14:25
kelemen kabátban?!?!?! xdxd
akkormár csigusz a fürdőkádban
akkormár csigusz a fürdőkádban
2011. július 18. 15:32
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Barátnőmmel Vivanézés. Megszólal ez. Elöjönnek a "ez mi a sz*r?" fejek, a végén megszólalok: "Ez rosszabb, mint a Fluor". Úgyhogy, igen, azthiszem képesek lesznek rá.
2011. július 18. 15:52
Te szent ég,ezt a hallgathatatlan mocskotBibione-ban forgatták???Én meg oda megyek nyaralni!"Király"!!!És itsQuinn!Bizonyos mértékben igazad van,de jó ízlések és pofonok én és a tesóm 10-11 évesek vagyunk és ez a zene mélyen sérti a JÓ Ízlést!Hogy lehet ezt zenének nevezni??Ne is haragudjatok,de ez nem zene,ez egy nyomorék szöveg,amit egy kicsit felturbóztak!!!!Bizony!!NYOMORÉK!!!!A zenének nem nevezhető borzalom elején ezt mondja az egyik nagyokos:"Ez egy tök profi kis nyári dal..." Ha ez profi,akkor 10 perc alatt én is egy tök "profi"dalt írok!!Mert ehhez nem kellett több idő!!!
2011. július 18. 19:35
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Hurrá -.-"
2011. július 18. 19:51
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
Jajj istenem..."zene füleimnek" xDD
2011. július 18. 21:24
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Azt hinnénk, hogy Fluortól rosszabb már nem is lehet valaki, na ő meg teljesen felülmúlta ezt a feltevést. Mi ez a borzalom? Mert ezt mindennek lehet nevezni, csak nem jónak! Ez egy borzalmas... a számnak nincsen túl sok értelme, még ha lenne valami értelme a számnak, akkor azt mondanám, mindegy is ki énekli, jó ellehet viselni, de ez a borzalom kibírhatatlan. A férfinak szerintem hangja sem túlzottan eredeti, olyan Fluoros... tehetségtelen és nagyon gáz. Megint nem énekel másról, mint a bulikról, a lányokról és a szexről! Hol van mostanság a minőségi, jó zene? Mert ez nem az.Ugyanaz mint Fluor esete, ha nincsen értelme a számnak, a klipnek sem lesz túl sok értelme. Hát, itt sincs. Egyszerűen hihetetlen, ahogyan egy éretlen külsejű férfi - gondolom ő Kelemen Kabátban, a fronténekes - ugrál és próbál valami táncnak nevezhető valamicskét előadni a klipben. Ez egy nagy nulla, még jó indulattal sem lehet róla mást mostani. Igénytelen, gagyi. A klipet nem is túlzottan értelem, ahogyan ugrál és próbál valami menő embernek látszani, holott egy normális megjelentést sem tud magának kölcsönözni.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 18. 23:21
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Az az igazság, hogy ez már annyira gagyi, hogy már jó. A zongoraalap nagyot dob rajta. Értelme nincsen, de őszintén, melyik dalnak van? Hmm? Nagyon jó válasz. Egyiknek se.
2011. július 18. 23:26
jajj ne egy újabb baromság
Elősször a Viva mániás barátnőimtől hallottam nekik minden jó ami a Viván megy :/ eddig fluort kellett halgatnom most meg valami kabátra fognak rákényszeríteni :'( Nekik is csak azért tetszik mert most ez a menő aztán nem lesz menő és el lesz felejtve. ennyi.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.