Szőrmebunda, arany dollárnyaklánc, love, szex és a végletekig leegyszerűsített dalszövegek. Elég lesz-e ennyi Flour Tomi rekordjának megdöntéséhez, avagy van-e rosszabb a Mizunál?
A teljes cikkhez kattints ide!
A Nyári Dallam lehet az új Mizu
2011. július 16. 23:37
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Sok sikert a 10 millió kattintáshoz. nekem személy szerint nem tetszik de saját vélemény.
2011. július 16. 23:40
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Ez borzalmas!
2011. július 16. 23:43
van még hová süllyednie az országnak?
szörnyen rossz
szörnyen rossz
2011. július 16. 23:44
Én már meg sem hallgatom, hiszek az előttem szólóknak. Szánalmas, hogy ma már mindenkinek a népszerűség a lényeg, és tesznek magasról a minőségre.
Sokkal többet ér egy olyan szám, aminek maximum párezres a nézettsége, de minőségi, mint egy Mizu-féle igénytelen trágyadomb, amit több millióan láttak.
2011. július 16. 23:47
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Miért kell mindenkinek azt hinnie, hogy tud énekelni vagy zenélni???
És a sok hülyének még tetszeni is fog.
Az egész világ retardált?
És a sok hülyének még tetszeni is fog.
Az egész világ retardált?
9 felhasználónak tetszik:
Bogszics,
thunderbird,
janet7,
Grace Benning,
dana,
Riri,Avrilfan,
DreamerGirl,
trallali,
UnhappyMeals
2011. július 16. 23:48
Jajj ez a kelemen kabát barátnőmnél voltam azt ez ment a tévébe elég ratyi de egy kicsit vicces ;D.
2011. július 16. 23:50
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
A szavak elfogytak...
És még flourka van akkora hülye, hogy biztassa a tehetséggel nem rendelkező egyéneket, hogy nyugodt szível csinálják azt, amihez nem értenek. Csak rajta, tök buli nem??
Aha, fantasztikus. Főleg az, hogy ezt a gagyi fost, amit csak buliból csináltak, azonnal elkezdi adni kedves 'zene'tévé. Akik meg elhivatottságból zenélnek, és azért, mert örömüket lelik benne és jé van hozzá tehetségük is, azokat persze nem, mert nem 'viva-kompatibilisek'
Gagyiság forevör, mert hú de poén meg tök kúl. AHHA.
A tehetség meg emiatt le van szarva
2011. július 16. 23:51
Oh my God! 
Hát ma már várhatjuk a zenét.
Nem kapunk.
Hát ma már várhatjuk a zenét.
Nem kapunk.
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. július 16. 23:52
Szánalmas. Nem értem, hogy miért az ilyen selejt tetszik sokaknak
2011. július 16. 23:56
Annyira örülnék egy olyan zenecsatornának, ami elé tényleg illik a zene szócska...
Amin csak olyan előadók zenéje megy, akik tényleg tehetségesek, és a daloknak van mondanivalója. De ezt nem fogom megérni. Vagy ha mégis, akkor úgyis megbukik a csatorna két héten belül. A mai világban ilyenre nincs igény...
2011. július 16. 23:58
és az a baj hogy a mostani fiatalok ezeken nőnek fel és ezeket nevezik "zenének"
csak sajnálni tudom a mostani fiatalokat és akik majd ebben nőnek fel és nem tudják hogy mi az igazi zene
2011. július 17. 00:00
Idézet (Clélia @ 2011.07.16. 23:58)
és az a baj hogy a mostani fiatalok ezeken nőnek fel és ezeket nevezik "zenének"
csak sajnálni tudom a mostani fiatalokat és akik majd ebben nőnek fel és nem tudják hogy mi az igazi zene
A nagyjának szerintem azért benő a feje lágya. A felnőttek, akárhogy is nézzük, nem szeretik az ilyen "zenét"...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.