Halál Ereklyéi 2. része rekordot döntött
2011. július 16. 20:45
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Én ma néztem 3Dben.
Én ez a második részt eseménydúsabbnak találtam,mint az elsőt.De gondolom az első csak azért volt olyan unalmas mert erre a részre tartogatták a durranást.Tökéletes finálé volt,lélegzetelállító és látványos.Egészen jól kihozták a végét.
A poénokkal próbálták oldani a feszkót,néhányan még röhögtek is,én szerintem nem kelletek volna...
Összevetve:kellemesen telt az a 131,nem bántam meg!
Nekem is lezárult egy szakasz,nagyon kicsi voltam mikor először láttam,és most vége...gyorsan elteltek az évek!
Nézzétek meg!
Én ez a második részt eseménydúsabbnak találtam,mint az elsőt.De gondolom az első csak azért volt olyan unalmas mert erre a részre tartogatták a durranást.Tökéletes finálé volt,lélegzetelállító és látványos.Egészen jól kihozták a végét.
A poénokkal próbálták oldani a feszkót,néhányan még röhögtek is,én szerintem nem kelletek volna...
Összevetve:kellemesen telt az a 131,nem bántam meg!
Nekem is lezárult egy szakasz,nagyon kicsi voltam mikor először láttam,és most vége...gyorsan elteltek az évek!
Nézzétek meg!
2011. július 16. 20:47
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Óh, fantasztikus, és bizony, egy héttel előtte már le kellett foglalnunk a helyet:) Csak az utolsó sorban nem ült ember...Abszolút megérte megnézni, mert nagyon jó lett! Igen, én is majdnem sírtam, nagyon meghatódtam rajta! Hugom nagyon sírt a végén!! És nem ő volt az egyedüli, a moziban rengetegen fújták az orrukat!
Rossz belegondolni, h vége...
2011. július 16. 21:09
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
nagyon jó volt, még úgy is, hogy nem láttam az első felét se a 6. részt XD De ettől még élvezetes volt, csak egy barátnőm kedvéért mentem el, de megérte. Ő viszont nem nagyon tartotta jónak, mert nagyon eltér a könyvtől.
2011. július 16. 21:18
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Hát, igyekszem hamar megnézni... hihetetlenül érdekel már.
Biztosan nayin jó, de ahogy smiley22 is írta nagyon eltér a könyvtől. Ezért nem merem a film után elolvasni a könyvet. Nehogymár rosszként emlékezek vissza az uolsók utolsójára :/
2011. július 16. 22:28
Tegnap láttam, a netről töltöttem le. Szerintem is nagyon jó. Kár,h. vége.
2011. július 16. 22:41
Szerintem jó rész volt, bár valahogy az a vég sokkal jobban kifejezőbb lett volna, ha tényleg meghalt volna Harry... :/ Na nem azért, mert anti Harrys vagyok, hanem azért, mert úgy szebb lett volna
2011. július 16. 23:57
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
tegnap mikor kijöttünk a moziból, nem bírtam menni (az mondjuk a kényelmetlen székektől volt xdd), és megszólalni se tudtam az izgalomtól, a varázslattól, a csodálattól, meg minden ilyen doloogtóól:D:D:D IMÁDOM A HARRY POTTER SOROZATOT !
:D:D:D <3<3<3<3<3<3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: