Jennifer Lopez válik
2011. július 18. 05:28
Jézusom :| oké ezt még fel kell fognom... sajnos van az a "mondás" h a 7. év a vízválasztó..
Én nagyon sajnálom, hogy véget ér a házasságuk.
Én nagyon sajnálom, hogy véget ér a házasságuk.
2011. július 18. 14:37
@June15 egyetértek..mindennap vagy szül,vagy elválik vagy házasodik,vagy van valami problémája valamelyik sztárnak...de hát azért sajnálom hogy elválnak ..
2011. július 18. 15:57
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (teki-96 @ 2011.07.17. 19:39)
én személy szerint azt sem tudom,hogy bírta ki JLo eddig vele...
Vagy éppen Marc Jlo-val, nem?
Nem kell elhinni mindent, amit olvasol! A külföldi bulvárlapok már nagyban találgatnak a válás okáról, és nagyjából 50-50% - ban hibáztatják őket, attól függően, hogy éppen kinek a holdudvarába tartozó "barátot" tudnak jó pénzért nyilatkozatra bírni. A magyar sajtó csak azt a cikket vette át, amiben Marc Anthony rossz természetét nevezik meg válóoknak (pedig Jennifer rossz természetéről is olvashattunk eleget). Maradjunk annyiban, hogy biztosan mindegyiküknek akadnak sérelmei, hét év házasság nincs súrlódások és veszekedések nélkül. Inkább reméljük, hogy ők ketten nem kezdenek el egymásra sarat dobálni, és egy viszonylag normális viszonyt tudnak kiépíteni a gyerekeik érdekében!
2011. július 18. 22:06
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
A dologgal kapcsolatban csak az a biztos, hogy Jennifer indította útjára a hírt pénteken, egy nappal férje colombiai fellépése előtt. Az igazságot egyenlőre csak ők tudják, talán majd Jennifer meggondolatlanul elszólja magát, ahogy szokta.
Marc Bogotában már nem viselte a jegy-gyűrűjét, és egyetlen mondattal utalt a válásra, amit szintén sokat emleget a külföldi sajtó. Ez így hangzott: Azt mondják, egyedülálló lettem. Ajánlom ezt a dalt. És ezután a Nincs senki, mint ő című dal következett, nyilván nem véletlenül. Több lap Marc Anthony szemére hányta, hogy jókedvűen táncolt és csókokat dobált a rajongóknak. Aki látott már Marc Anthony koncertet, az tudja, hogy csak a jól bevált koreográfiát kaptuk (hja kérem, a show-nak mennie kell!!!) de Marc nem volt sugárzóan boldog, a mosolya is csak bágyadt, és egy alkalommal hosszú másodpercekig állt arcát a colombiai zászlóba temetve. Láthatóan nehezére esett összeszedni az erejét a következő számhoz. Szóval a latinok nem a megszokott önfeledten vidám Papitó-jukat láthatták.
Ha valakit érdekel a dolog: Facebook - Marc Anthony's Fan Club (egyébként magyar illetőségű!) fényképek és videó is látható az itt emlegetett július 16-i koncertről.
Marc Bogotában már nem viselte a jegy-gyűrűjét, és egyetlen mondattal utalt a válásra, amit szintén sokat emleget a külföldi sajtó. Ez így hangzott: Azt mondják, egyedülálló lettem. Ajánlom ezt a dalt. És ezután a Nincs senki, mint ő című dal következett, nyilván nem véletlenül. Több lap Marc Anthony szemére hányta, hogy jókedvűen táncolt és csókokat dobált a rajongóknak. Aki látott már Marc Anthony koncertet, az tudja, hogy csak a jól bevált koreográfiát kaptuk (hja kérem, a show-nak mennie kell!!!) de Marc nem volt sugárzóan boldog, a mosolya is csak bágyadt, és egy alkalommal hosszú másodpercekig állt arcát a colombiai zászlóba temetve. Láthatóan nehezére esett összeszedni az erejét a következő számhoz. Szóval a latinok nem a megszokott önfeledten vidám Papitó-jukat láthatták.
Ha valakit érdekel a dolog: Facebook - Marc Anthony's Fan Club (egyébként magyar illetőségű!) fényképek és videó is látható az itt emlegetett július 16-i koncertről.
2011. július 27. 22:29
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
ezt nagyon nem hittem volna...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: