Vanessa Hudgens sokkol új külsejével
2011. július 17. 21:24
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
úristen...h néz ki...
2011. július 17. 21:44
|
|
Selena Lovesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 146721 offline
|
úristn de ronda lett
:O
2011. július 17. 22:15
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
Istenem... Ez csak egy szerep. Nem tudom, mitől vagytok úgy oda. Valakinek a lepukkant csöveseket is el kell játszani... Vagy azt hiszitek a filmekben az emberek valójában is úgy néznek ki? Csak mert nem. És biztos vagyok benne hogy Vanessa ugyanolyan csajosan fog kinézni a film leforgatása után, mint azelőtt!
2011. július 18. 08:20
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Pfúúj...Ezmiez?!Attol még h ilyen ömm... rossz filmekbe szerepel senki se fogja elfelejteni a Gabriellás szerepét!!!Erre már rájöhetne!Ettől a filmtöl inkább kiszeretek belöle, bár eddig se szerettem...
2011. július 18. 09:15
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
Gabriella-t nem hiszem. h egykönnyen elfelejtik majd. és most elég felkapott lett a rövid haj "csak" a filmszerep kedvéért. elég érdekes. h mostanság szinte minden színésznő rövid hajú karaktert játszik...
2011. július 18. 09:59
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Én tisztelem, mert csak egy komoly színész tesz ilyet annak érdekében, hogy megkapjon egy filmszerepet.
Eldobta a nőiességét, és levágatta hosszú haját.
Nem mindenki tenné ezt meg.
Biztos megnézem a filmet, ha már ekkora áldozatot hozott emiatt.
Én erre nem lettem volna képes.
Eldobta a nőiességét, és levágatta hosszú haját.
Nem mindenki tenné ezt meg.
Biztos megnézem a filmet, ha már ekkora áldozatot hozott emiatt.
Én erre nem lettem volna képes.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: