Megjelent Dan Balan legújabb klipje, a Freedom, amelyet először egy orosz zenecsatornán láthattunk. Egy lányról szól, aki megöli az érzéseit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Dan Balan új klipje
2011. július 16. 01:53
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Haggyukmá...
Én csak azt tudom,hogy amit klipeket eddig látam az eddig mind csak a csajokról meg a szexről szólt...
Ez most nem annyira,de attól még rossz!
Én megmondom őszintén,nem szeretem Dan Balant és nem is fogom!
(ezer bocs a Dan rajongóknak,csak gondolom az nincs megszabva hogy jó vagy rosszat írjál...én csak a véleményemet mondtam el...)
Én csak azt tudom,hogy amit klipeket eddig látam az eddig mind csak a csajokról meg a szexről szólt...
Ez most nem annyira,de attól még rossz!
Én megmondom őszintén,nem szeretem Dan Balant és nem is fogom!
(ezer bocs a Dan rajongóknak,csak gondolom az nincs megszabva hogy jó vagy rosszat írjál...én csak a véleményemet mondtam el...)
2011. július 16. 07:58
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
ha nemszereted akkor mért nézed meg? : )
2011. július 16. 10:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát nem tudom, nekem ennél még a Dragostea din tei is sokkal jobban tetszik... Nem az én műfajom ez a zenei stílus...
2011. július 16. 10:55
Ennek semmi köze az oroszokhoz. Az énekes moldovai (a moldávok a románok rokonai és román nyelvjárást beszélnek), az O-Zone is moldáv együttes, tehát jó lenne, ha utánanéznétek, mielőtt cikket írtok, ha azt sem tudjátok, honnan valósi az énekes. Ezek után kétlem, hogy orosz tv-ben mutatták volna be a klipet...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. július 16. 11:56
Nem ukrán származású. Moldovában született és az Egyesült Államokban él, semmi köze sem az urkánokhoz, sem az oroszokhoz.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Bălan
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Bălan
2011. július 16. 13:06
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Am valaki mondta h ha nem tetszik akkor meg miért nézem meg...
Szal azért néztem meg mert akit úgy ismerek (mármint nem személyesen csak hallottam róla,annak mindíg kíváncsi vok h mi történik vele és most kíváncsi voltam erre a klipre...
Am meg amit már egyszer leírtam...h nem csak jót lehet kommentbe írni! Nincs szabály arról h megnézheted vagy sem vagy h rosszat írj vagy sem... Ez a véleményem és kész! És van egy rossz hírem,ez nem fog változni...Sorry!
Szal azért néztem meg mert akit úgy ismerek (mármint nem személyesen csak hallottam róla,annak mindíg kíváncsi vok h mi történik vele és most kíváncsi voltam erre a klipre...
Am meg amit már egyszer leírtam...h nem csak jót lehet kommentbe írni! Nincs szabály arról h megnézheted vagy sem vagy h rosszat írj vagy sem... Ez a véleményem és kész! És van egy rossz hírem,ez nem fog változni...Sorry!
2011. július 16. 13:59
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
imáádom a dalt
a klip unalmas
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.