Idézet(Aribeth @ 2006. October 9. - 21:05)
Lehet, hogy most nyitott kapukat döngetek, és a témaindításkor csak én nem láttam jól.
Szóval, ott be köll jelölni, hogy milyen hírességnek indítok témát, és max ötöt lehet. Ez arról szól, hogyha abban a sorozatban több celeb szerepel a képeken, akkor mindhez megjelenjen majdan a téma?
Mert ha igen, akkor jön a problémám: pasirészlegen nyitottam témát, és mivel itt is létezõ nõszemély is szerepelt a sorozatban, õt is be akartam jelölni. Viszont nem ment, mert csak a férfiak nevei között válogathattam. Márpedig elég sokszor fordul elõ, hogy a promo vagy candid képeken együtt parádézik két eltérõ nemû celeb.
Ha én siklottam el az amúgy létezõ lehetõség felett, akkor sém on mí.
Szóval, ott be köll jelölni, hogy milyen hírességnek indítok témát, és max ötöt lehet. Ez arról szól, hogyha abban a sorozatban több celeb szerepel a képeken, akkor mindhez megjelenjen majdan a téma?
Mert ha igen, akkor jön a problémám: pasirészlegen nyitottam témát, és mivel itt is létezõ nõszemély is szerepelt a sorozatban, õt is be akartam jelölni. Viszont nem ment, mert csak a férfiak nevei között válogathattam. Márpedig elég sokszor fordul elõ, hogy a promo vagy candid képeken együtt parádézik két eltérõ nemû celeb.
Ha én siklottam el az amúgy létezõ lehetõség felett, akkor sém on mí.
Ez a probléma akkor viszont már ott is probléma, hogy a nõi vagy a férfi hirességek közé nyitódjon e a topik.
A celeb neveket azért vettem külön, hogy ne kelljen odanem illõ nevek közt keresgélni. De ezekszerint valahogy mégis másképp kell akkor megoldani.

0 felhasználónak tetszik: