A sármos ír fenegyerek több mint egy éve nem gyújtott rá. A színész az erős láncdohányosok táborát erősítette, mára azonban végleg letette a cigarettát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Colin Farrell leszokott a dohányzásról
2011. július 15. 16:29
2011. július 15. 16:31
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
grat..most erre mit írjak?
Grat!
2011. július 15. 16:32
Nagyon becsülendő, és teljes mértékben igaza van. Azért csodálom, hogy bírja, mivel régebben majdnem minden fotósorozatán, és minden lesifotón cigivel a kezében kapták le.
Gratulálok neki 
De basszus, azért a 40 cigi az rengeteg
Nem hittem volna :/ De a lényeg, h sikerült leszoknia.
De basszus, azért a 40 cigi az rengeteg
|
|
csilla12795visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 146110 offline
|
Gratula hozzá,csak igy tovább
2011. július 15. 16:34
Idézet (Lovegirllo @ 2011.07.15. 16:31)
grat..most erre mit írjak?
Grat!
Ha nem tudsz mit írni, akkor ne írjál.
Na, a cikkre térve. Colint mindig is imádtam, sőt az egyik legnagyobb kedvencem és nagyon is meglepődtem, amikor megtudtam, hogy erős dohányos. Most kellemesen csalódtam az Úrban, hisz leszokott a cigiről és ő bebizonyította, hogy igen is le lehet, csak akarni kell. Emiatt valóban lehet neki gratulálni. Mindemellett persze a párom is követhetné a példáját. Ő majdnem másfél éve próbálkozik, de azóta is elfogy 3-4 szál naponta nála, sajnos.
2011. július 15. 16:36
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
gratulálok neki...állítólag nagyon nehéz leszokni róla
2011. július 15. 16:47
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
grat
2011. július 15. 16:56
Ezt az újraregisztrálós hirdetős szépséget egyszer fenékbe billentem betkóssal. ^^
2011. július 15. 16:58
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.15. 16:34)
Ha nem tudsz mit írni, akkor ne írjál.
Úgy utálom ezeket a kommenteket olvasni, hogy hát nem tudom mit írjak. Ha nem tudod, akkor ne írj, nem kötelező...
Na, a cikkre térve. Colint mindig is imádtam, sőt az egyik legnagyobb kedvencem és nagyon is meglepődtem, amikor megtudtam, hogy erős dohányos. Most kellemesen csalódtam az Úrban, hisz leszokott a cigiről és ő bebizonyította, hogy igen is le lehet, csak akarni kell. Emiatt valóban lehet neki gratulálni. Mindemellett persze a párom is követhetné a példáját. Ő majdnem másfél éve próbálkozik, de azóta is elfogy 3-4 szál naponta nála, sajnos.
Én pedig annak örülnék, ha az alkoholról is leszokna. Óriási felfordulást szokott csinálni a forgatásokon az alkoholfüggősége miatt
2011. július 15. 17:02
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
Ha nem tudsz mit írni, akkor ne írjál. dry.gif Úgy utálom ezeket a kommenteket olvasni, hogy hát nem tudom mit írjak. Ha nem tudod, akkor ne írj, nem kötelező...
Nem mondta senki,hogy az én kommentemet is olvasd el...
Nem mondta senki,hogy az én kommentemet is olvasd el...
2011. július 15. 17:12
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Colin híres a.. züllött életmódjáról, de ezt nem lealacsonyítóan mondom, nagyon szeretem, mint színészt. Ez egy erős akaratra ad következtetést, amire büszke is lehet. És kateblock, egyetértek, az itallal is megtehetné ugyanezt.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 15. 17:16
Idézet (tya04 @ 2011.07.15. 17:12)
Colin híres a.. züllött életmódjáról, de ezt nem lealacsonyítóan mondom, nagyon szeretem, mint színészt. Ez egy erős akaratra ad következtetést, amire büszke is lehet. És kateblock, egyetértek, az itallal is megtehetné ugyanezt.
Ha valaki elég erős ahhoz, hogy leszokjon a cigiről, legalább megpróbálhatná letenni a poharat
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. július 15. 17:18
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.15. 17:16)
Ha valaki elég erős ahhoz, hogy leszokjon a cigiről, legalább megpróbálhatná letenni a poharat 
Így van. Csak nem tudom, hogy az italról le AKAR-e mondani, mondjuk ezt ki tudhatja.
2011. július 15. 17:59
ebből látszik ha valamit nagyon akarsz sikerül:) jól tette.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.