Selena Gomez pékséget fog nyitni
2011. július 15. 16:53
|
|
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 313 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline
|
Mivan Selena Justin és a a divatterveid már nem elegek, hogy a címlapon maradhass? Most legalább pár napig foglalkozik veled, és a sütiboltoddal a média.
2011. július 15. 16:56
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ó Istenem... Nem bírják ki ma a sztárok, hogy csak egyetlen dolgot csináljanak, és azt az egyetlen legalább jól?! És ez így mind szép és jó, kíváncsi leszek, mennyit fog ülni a saját pékségében
2011. július 15. 17:10
|
|
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline
|
Érdekes tervek...az egész világ a lába előtt hever, ő meg pékséget nyit :/
2011. július 15. 17:19
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Na jól van köszönöm, a többi ehhez hasonló cikkre nem vagyok hajlandó rámenni. Esküszöm már engem irritál hogy szelenácska ez akar lenni, meg kozmetikát nyit, meg állatkereskedést, állatkertet, viziparkot, lovardát, szupermárketet, cipőboltot, ruhaboltot, élelmiszerboltot, plázát, mozit, éttermet, uszodát, stúdiót, fodrászatot, iskolát, diszkót, karaoke clubot, és még mi mindent nyit.
És az sem érdekel túlzottan hogy éppen csokit, sütit, tortát, cukorkát zabál, sem az hogy éppen milyen zoknit vett fel.
Minden harmadik cikk címe: Selena Gomez saját... nyit/csinál/készít/tervez!!
Thank you Selena, de nem kérek többet.. belőled!! Wáá megőrülök!!
Egy kérdés: Ő nem unja magát??
Minden harmadik cikk címe: Selena Gomez saját... nyit/csinál/készít/tervez!!
Thank you Selena, de nem kérek többet.. belőled!! Wáá megőrülök!!
Egy kérdés: Ő nem unja magát??
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. július 15. 17:20
Juj de aranyos
Ez tök jó
Na én ha kijutok külföldre,megállok majd ott egy pár percre xD
De tényleg!
2011. július 15. 17:21
Röhögőgörcsöt kaptam amikor elolvastam a cikk címét. De attól még tetszik az ötlet.
támogatom. én is imádom a sütiket 
ja, és SZOBATÁRSA????? mivan??? Sellyke már elköltözött anyucitól???
ja, és SZOBATÁRSA????? mivan??? Sellyke már elköltözött anyucitól???
2011. július 15. 17:21
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Látom jól el van Selena, hogy ilyen tervek járnak a fejében xD
2011. július 15. 17:26
Szelikének minden nap támad egy fantasztikus ötlete ?
2011. július 15. 17:28
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Szerintem ezért nem kell megvetni...A "divat tervezősége" az csak annyiból állt,hogy felkérték tervezzen pár ruhát meg amúgy is már tavaly volt.Azt mondta színész akar lenni úgy,hogy lehet felhagy az éneklésel + sok sztár csinál magának átlagos munka helyet is...Mert ha őszinték akarunk lenni Selena se lesz öröké ilyen felkapott.Nem sokára valaki újdonság felbukkan azt annyi...Pont ahogy Justin....Szóval ez még valamennyire ész szerű is...Legalábbis nekem ez a véleményem...
2011. július 15. 17:30
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
eléggé elszállt magától. Én régen még bírtam. De elegem van már abból, hogy Selenácska így, meg úgy. A címlaptól kezdve egészen a legolvasottabb hírekig mindenütt ott van. Kicsit már unalmas.
A régi Sel jobban bejött.
Akkor még nem volt annyi léje, hogy bármit megtehet. HA ennyire nem fér bele a zsebébe a sok pénz, ne pékségekre költse. mert köztudottan az amerikaiak nagy része duci..főként az ilyen pékségek és gyorséttermek miatt. hanem igazán adakozhatna..MOst nem azért, de neki milyen jó az élete? nem beteg, nincs semmi fogyatékossága. Vannak szülei még. bár nem az igazi apjával élt, de akkor is, Jó családban nevelkedhetett. De rajta kívül rengeteg oylan ember van, akinek nem fényűzés az élete. Na. éppenséggel ezért van az, hogy Selre sokan mondják azt, hogy "még mindig gyerek" nem véletlen. Persze a kisebbek még oké..Jujj, Sel!! Milyen ügyi!!Lájkolom..stb..Mert ugyanolyan kislány még mindig, mint a rajongói!
A régi Sel jobban bejött.
Akkor még nem volt annyi léje, hogy bármit megtehet. HA ennyire nem fér bele a zsebébe a sok pénz, ne pékségekre költse. mert köztudottan az amerikaiak nagy része duci..főként az ilyen pékségek és gyorséttermek miatt. hanem igazán adakozhatna..MOst nem azért, de neki milyen jó az élete? nem beteg, nincs semmi fogyatékossága. Vannak szülei még. bár nem az igazi apjával élt, de akkor is, Jó családban nevelkedhetett. De rajta kívül rengeteg oylan ember van, akinek nem fényűzés az élete. Na. éppenséggel ezért van az, hogy Selre sokan mondják azt, hogy "még mindig gyerek" nem véletlen. Persze a kisebbek még oké..Jujj, Sel!! Milyen ügyi!!Lájkolom..stb..Mert ugyanolyan kislány még mindig, mint a rajongói!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.