Selena Gomez pékséget fog nyitni
2011. július 15. 15:47
egyszerre 3lovat nem lehet megülni
(énekes,pék izé,divattervező) most döntse már el! DE UTÁLOM!
2011. július 15. 15:50
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
"kicsit" elszállt magától, ahhoz képest, hogy semmit sem tett le az asztalra. De csak ugyanazt tudom mondani, mint a divattervezős cikknél. Úgyis egy csomó kis tininuna bemegy majd selena sütiket venni, holott szellikének semmi de semmi köze nincs a dologhoz!
2011. július 15. 15:54
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
hát azt csinál amit akar am sztem nagyon jó ötlez
2011. július 15. 15:55
Érdekesnek tartom az ötletet,ha ezt szeretné,hát legyen.És most nem bántani akarom azokat,akik ellene vannak,de azért az már poén,hogy menjen tanulni.Képzeljétek,tanul ő így is.Meg hogy nagyképű.Lehet,de ti nem szállnátok el,ha ilyen környezetben nőttetek volna fel?És ha 3 dolgot akar egyszerre akkor mi van?Ő eldönti,hogy mit akar csinálni a jövőben,akkor az az ő döntése.
2011. július 15. 15:57
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"én a boltban fogok ülni, és tolom majd magamba a jobbnál jobb falatokat"
Aztán 2 év múlva észreveszi, hogy már nem fog kiférni az ajtón - akkor meg már SÜTHETi
Náluk még a mézeskalács is rózsaszín póni formájú lesz
Aztán 2 év múlva észreveszi, hogy már nem fog kiférni az ajtón - akkor meg már SÜTHETi
Náluk még a mézeskalács is rózsaszín póni formájú lesz
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 15. 16:07
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.15. 15:25)
Vicces
de ha csak viccelt az egésszel,mert szerintem igen,akkor a hir felesleges
de amerikában a kormány senkinek sem enged olyan dolgot,amiből nincs jövedelme az országnak
hiába hires
remélem lesz péksége,de nem csak ő fogja tömni a nyalánkságokat
reméljük majd valahol arra MO felé is nyit pékséget
és ott is lehetlesz kapni a sütikből 
de amerikában a kormány senkinek sem enged olyan dolgot,amiből nincs jövedelme az országnak
Ezt nem a kormány dönti el, sőt köze sincs hozzá. Ha szelike mégis úgy dönt, hogy pékséget akar nyitni, akkor ahhoz tőke kell, ami neki van. Ha van tőke, lehet vállalkozást nyitni. Magyarországon is tök egyszerű, sőt tavaly tanultam vállalkozási ismereteket, és megtanultunk a pad alatt KFT-t nyitni.XD Szóval az marhaság, hogy a kormány engedélye kell hozzá. Kell egy jogi személy és olyan emberek, akik értenek a vállalkozás nyitáshoz. Persze a hölgyemény még nem múlt el 21, így gondolom nem az ő nevén fog futni a vállalkozás, csupán csak a nevét és az arcát fogja adni hozzá, amivel újabban egy rakatnyi pénzt fognak lehúzni a vevőktől. Ha meg nem jön be, akkor max csődbe megy a vállalkozás, aminek következtében több milliót húznának le a slozin, de az USA-ban egy szelikének több esélye van, mint bármelyik más kezdő vállalkozónak. Nem lenne rossz, ha kicsit tájékozódnánk, mielőtt írunk valamit. Nem azért, de ez egy orbitális marhaság volt. Mielőtt pötyögünk valamit, úgy felületesen nézzünk már utána a dolgoknak. Még okosodni is tudsz. Nem állítom, hogy szakember vagyok, de egy tanéven keresztül ezt tanultam. Tulajdonképpen megtanítottak céget nyitni, bár a közel jövőben nem szeretnék vállalkozásba bele fogni.
Nos, a cikk.XD Már vártam, hogy mikor fog felkerülni a következő szelenás cikk, hiszen 2-3 napig mentesek voltunk, és úgy látszik tegnap előre örültem a dolognak. Nem kellett volna. Mindenesetre az alábbi kijelentés, valóban a beképzeltség és az egoizmus képzeletbeli határát súrolja.
"Összeszedek egy marék iszonyú jó srácot, akik egész nap csak nekem sütik a nyalánkságokat, és én a boltban fogok ülni, és tolom majd magamba a jobbnál jobb falatokat."
Érzitek az iróniát? Nem is úgy fogalmazott, hogy pékeket, aki lehet hímnemű, de nőnemű is. Ő rögtön úgy fogalmazott, hogy "srácot". Ez komoly?
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. július 15. 16:08
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
isteneem kit érdekel? minden nap van már valami selena gomez? egyik nap boltot akar nyitni, másik nap éppen bazinagy divattervezőnek áll, utána meg megjelent a mittudomén hanyadik klipje. eléég
2011. július 15. 16:11
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
holly keller, amúgy szerintem guyst mondott, azt fordították magyarra. ami nem csak a pasit jelenti
hanem haverok, emberkék, fiatalok.
na jó, nem védem selenat, mert nem szeretem
2011. július 15. 16:20
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Jézus
ez most sokkolt
2011. július 15. 16:22
Idézet (heyitsamyMT @ 2011.07.15. 16:11)
holly keller, amúgy szerintem guyst mondott, azt fordították magyarra. ami nem csak a pasit jelenti
hanem haverok, emberkék, fiatalok.
na jó, nem védem selenat, mert nem szeretem 
Guy= fiatal srác, skacok és stb., attól függ mely értelmében használod a szót. A guy mindenképpen fiatalra utal általában, bár a szótárakban másképp lehet megtalálni, de Amerikában a fiatal pasit jelenti. Legalábbis a legtöbb amerikai filmből és sorozatból kiindulva. De szelike még véletlenül sem a "baker" szót használta. Neki az a lényeg, hogy jól kinéző "guy"-ok sütit süssenek neki. És, ha az a "guy" egy 40 éves hapsi?
2011. július 15. 16:34
Lehet, h csak azért akar mindenbe belekezdeni, és mondd eszetlen nagy hülyeségeket, h a címplapon maradjon, meg h új rajongókat szerezzen. Nos, elég rossz módszert választott :/ Már ha erről van szó, de nem hinném, h ő komolyan is gondolta ezt.
2011. július 15. 16:46
Sztem jó ötlet! Milyen jó lenne ha minden országban nyitna egy ilyen süti boltot! És ha nálunk is kapható lenne a ruha költeményei!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.