Selena Gomez pékséget fog nyitni
2011. július 15. 20:24
Ha neki ez jó csinálja. Bár mostanában ez a csaj olyan beképzelt pedig szeretnem. Inkább gondolna arra h mi lesz vele a színészkedés után . Ne az h ilyen pasik olyan pasik süssenek neki járjon a fejébe.
2011. július 15. 20:30
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Nem igazán kedvelem Selena Gomezt, szerintem hangja egyáltalán nincs, nagyon durván ki van keverve, élőben képtelen eltalálni egyetlenegy hangit is a számaiban. Megérteni azonban totálisan nem tudom őt.Ez már az ilyen "feltűnési viszketettség", hogy minél többet beszéljenek róla és ő legyen mindig hírlapon. Ha annyira szeretne nyitni egy pékséget, szerintem már rég elkezdett volna munkálódni, hisz gondoljatok bele! Ha van álmod, és elegendő pénzed, nem fognál bele? Percek alatt tudna helységet bérelni, és ilyen megfelelő szakembereket találni. Kicsit sokat hisz magáról, hogy őt mennyire szeretik és mennyire népszerű, holott ahogyan Miley is próbált kitörni, ő is csak a 11-14 nagyon maximum a 15 éves korosztályt fogta meg, azonban a tinédzserek, illetve a felnőttek nem igazán hallgatják őt. Szerintem nincsen túlzottan szép hangja, ki van neki sajnos keverve, ahogyan manapság a legtöbb sztárnak, és a számai is elég rosszak.
Szerintem abban lehet valami, hogy Selena az érdekeket lesi és mindig ahhoz húz, aki jobb lehetőséget kínál számára. Jobban megéri neki, ha egy olyan emberrel/gyerekkel van, aki híres és folyton róla beszél a média, hisz... azért, mert ők együtt vannak,róla is állandóan cikkeznek, hisz az adott sztárhoz tartozik.
Szerintem abban lehet valami, hogy Selena az érdekeket lesi és mindig ahhoz húz, aki jobb lehetőséget kínál számára. Jobban megéri neki, ha egy olyan emberrel/gyerekkel van, aki híres és folyton róla beszél a média, hisz... azért, mert ők együtt vannak,róla is állandóan cikkeznek, hisz az adott sztárhoz tartozik.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. július 15. 22:53
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
Ez kicsit furcsa hogy hogy összeszed pár jósrácot és neki sütik a sütiket ! majd ő foglya megenni vagy mi?
2011. július 15. 23:03
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
egyet értek adaa-val
D
2011. július 16. 00:22
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
mikor haggya már abba-.-" ennyire jártas az üzleti ügyekben ... na m1 sztem azt csinál amit akar engem egyátalánnem érdekel xxd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.