Selena Gomez pékséget fog nyitni
2011. július 15. 19:27
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
yourshawty már bocs nem akarok vitázni de azért ez picit már sok...Honnan tudod,hogy nem szereti Justint???Az a baj a legtöbb antival,hogy azt se tudja miről beszél...Nem védeni akarom Selenát..De azért nem kéne ilyeneket össze vissza beszélni meg az,hogy valaki elvan szálva magától az mást jelent mint,hogy valaki pékséget akar nyitni -.-" Meg ha ennyire utáltátok akkor csak örülnötök kéne,hogy abba hagyja az éneklést és inkább pékséget nyit.Amúgy Selena se lesz így felkapva már leírtam de leírom még egyszer,hogy lehet,hogy jön valaki új aztán Selena megy a levesbe.És legalább lesz egy normális munka helye.+ a divat tervezőséghez csak a nevét adta...
2011. július 15. 19:28
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Ne haragudjon a cikk írója de honnan vette ezt???A youtubos élő videójában nyilatkozott arról hogy ha nem énekesnő/színésznő lenne valószínűleg pékséget nyitna v ott szeretne dolgozni.-.-
2011. július 15. 19:37
|
|
bella98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 499 Csatolások: 39 Azonosító: 132045 offline
|
ezt nemértem Selena egy tehetséges színésznő és énekesnő aki egy híres sorozatban híres filmekben játszik meg néha vendégszereplő is a Disney channelen.számtalan rajongoja van akik imádják ahhogy én iss most lesz egy új műsora nem régen adta ki az új lemezét na és persze soksok imádott videóklippje van amit tinik milliói imádják.ezt a hülyeséget ki irta??tegnap még divattervezönek állt amit eléggé furcsáltam mivel nem nagyon tudott senki h esetleg van ijen tehetsége.ma meg péknek áll???egyszerre hogy a 2t?és épp azzal rontaná el a feltörekvő karrierrjét hogy pék legyen???gondolom ha pék akarna lenni akkor nem állt be volna egy sorozatba.ezzel az egész életét a sok éves munkáját elronthatja nem hiszem hogy ijen tervei vannak.hát én igy látom a dolgokat nem muszáj belémkötnie vkinek ha ezt nem igy látja mert mindenkinek lehet véleménye.
2011. július 15. 19:43
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
még walamit esetleg?? huu.. kezdem nem bírni Selenát..
2011. július 15. 19:44
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
hoppá ._. szobatársa? o;
2011. július 15. 19:47
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Idézet (lippy @ 2011.07.15. 19:46)
csatlakozz a rihanna magyarországhoz és értesül a legfrissebb hírekről
like
http://www.facebook.com/pages/Rihanna-Magyarorsz%C3%A1g/143886585687580
like
http://www.facebook.com/pages/Rihanna-Magyarorsz%C3%A1g/143886585687580
Ide hogy jön Rihanna?
2011. július 15. 19:47
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
bella98:
A divattervezős cikk vagy egy ezer éves cucc,ugyanis már vagy egy éve meg van a saját márkája!
egyépként a cikk rosszul van megfogalmazva,ugyanis az eredeti forrásba azt írták,hogy AKKOR FOG PÉKSÉGET NYITNI,HA NEM MEGY JÓL A SZÍNÉSZI ÉS ÉNEKESI KARRIERJE!Máris máshogy hangzik!
A divattervezős cikk vagy egy ezer éves cucc,ugyanis már vagy egy éve meg van a saját márkája!
2011. július 15. 19:51
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Azt hiszem, félreértettetek, nem azt mondtam, h az ő hibája, ha valaki mozgássérült, v ilyen. Bocs, ha érthetetlenül magyarázok.
Bevallom, jómagam is bírtam Selt.
Egy ideig. Most már úgy vagyok vele, ahogy yourshawty írta.. Fura, hogy mindig oylan hírességekkel jár, vagy barátkozik aki éppenséggel sikeres, és állandóan a paparazzik járnak mögötte. Alap, ha olyannal barátkozik, aki híres, ő is hírhedt lesz.
Taylor Swift se magától önerőből tört fel, hanem Joe Jonas szakításából...
Bírtam Selenát, de eléggé egyértelmű utalás számomra az, h Justinnal jár. Elszállt magától, és fejébe ment a dicsőség. Most lehet, hogy fanok vagytok, és most támadtok, merthogy Sel a legjobb. De gondolod, h bárki is komolyan vesz a hatalmas elfogultságod miatt, ami alatt azt értem hogy még a profilképed helyén is Selena áll ?! Én is elfogult vagyok a saját kedvencemmel. Gondolom te is... Persze, hogy meg fogod védeni... de én meg attól leírhatom a saját véleményemet ide. ezer bocs, nem sértésből írtam. csak egyéni vélemény.
Bevallom, jómagam is bírtam Selt.
Egy ideig. Most már úgy vagyok vele, ahogy yourshawty írta.. Fura, hogy mindig oylan hírességekkel jár, vagy barátkozik aki éppenséggel sikeres, és állandóan a paparazzik járnak mögötte. Alap, ha olyannal barátkozik, aki híres, ő is hírhedt lesz.
Taylor Swift se magától önerőből tört fel, hanem Joe Jonas szakításából...
Bírtam Selenát, de eléggé egyértelmű utalás számomra az, h Justinnal jár. Elszállt magától, és fejébe ment a dicsőség. Most lehet, hogy fanok vagytok, és most támadtok, merthogy Sel a legjobb. De gondolod, h bárki is komolyan vesz a hatalmas elfogultságod miatt, ami alatt azt értem hogy még a profilképed helyén is Selena áll ?! Én is elfogult vagyok a saját kedvencemmel. Gondolom te is... Persze, hogy meg fogod védeni... de én meg attól leírhatom a saját véleményemet ide. ezer bocs, nem sértésből írtam. csak egyéni vélemény.
2011. július 15. 20:19
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
K.Zsuzsikaa igazad van!
2011. július 15. 20:23
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
rengeteg sztárnak van étterme, hotelje, mégis filmeznek, énekelnek. Lehet, h Selnek is csak ilyen lesz.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: