igaz? de csak mióta Justinnal jár! vagy mióta forgatta a Monte Carlo-t. Én a régi Kiss&Tell-es Selenát birtam
Selena Gomez pékséget fog nyitni
2011. július 15. 18:07
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Zsuviii:
igaz? de csak mióta Justinnal jár! vagy mióta forgatta a Monte Carlo-t. Én a régi Kiss&Tell-es Selenát birtam
most is próbálok valamennyire a rajongója lenni, de nem megy. úgy megváltozott :S
2011. július 15. 18:37
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
zsuviii egyet értek, de azért sokat adakozik :///
am szobatársa?
am szobatársa?
2011. július 15. 18:39
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
nem irigylem selenát... ez a csaj olyan buta, ameddig ellát.. 19 évesen azért illene némi kis eszének lenni.. de ahogy nyilatkozik meg minden. csak úgy árad belőle a butaság meg a tudatlanság.hát persze, miért is sugározna belőle az intelligencia, mikor iskolába sem járt, és nem tanították meg neki, hogy miért kell dolgozni, meg a többi.. minden a s*gge alá volt tolva, el volt kényeztetve, ennyi....
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. július 15. 18:44
2011. július 15. 18:46
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
Bárcsak énis így szorhatnám a pénzt
tya04
2011. július 15. 18:49
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Zsuvii nem nagyon értelek.. ha nemtetszik neked h a csapból is ő folyik nem kell megnyitni minden egyes cikket ami róla szól... mindenkinek más ízlése van jólnéznénk ki ha mindenhol csak ez menne, mert mindig lesz olyan akinek nemtetszik. Ha pedig ennyire benne vagy akkor azt is tudhatnád h igencsak sokat adakozik.. és arról nem ő tehet h vaki fogyatékos vagy nincs családja vagy valami... mindenkit úgyse lehet kisegíteni. A másik, hiába sok az elhízás azért 1-2 sütemény nem a világ, komolyan mondom aki nem szereti Selt még abba is beleköt, h hogyan néz ki a fejéből... -.-" És ez egyáltalán nem elszállás, mert akkor nemvagy tisztába az elszállás fogalmával.. nem ő mondja az embereknek, h írjanak rólla cikket meg fényképezgessék..
Szerintem egyébként nem rossz ötlet. sok sikert hozzá!
2011. július 15. 18:57
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Selena Gomez sok mindent akar, de előbb tanulja meg a saját szakmáját rendesen, mert azt sem tudja igazán. Tényleg ennyire nem tud már mit csinálni? Van fogalma róla, hogy mekkora gonddal jár egy pékség? Hogy mennyit kell vele dolgozni? De gondolom neki baromi egyszerű lesz, csak besétál és nézi ahogy mások dolgoznak, ő egy kanalat nem fog arrébb rakni. Baromi jó, hogy azt hiszi, hogy csak ennyiből áll ez az egész...Jobban megbecsülhetné a pénz értékét, meg a munka fogalmát, mert látom ezzel rohadtul nincs tisztában.
Egyébként kinézem, hogy ebből is egy csomó pénzt fog összeszedni, mert mindenki majd az ő pékségébe akar menni, pedig csak a nevét adta hozzá, semmi mást.
Egyébként kinézem, hogy ebből is egy csomó pénzt fog összeszedni, mert mindenki majd az ő pékségébe akar menni, pedig csak a nevét adta hozzá, semmi mást.
2011. július 15. 18:57
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Idézet (vikesz22 @ 2011.07.15. 18:49)
Zsuvii nem nagyon értelek.. ha nemtetszik neked h a csapból is ő folyik nem kell megnyitni minden egyes cikket ami róla szól... mindenkinek más ízlése van jólnéznénk ki ha mindenhol csak ez menne, mert mindig lesz olyan akinek nemtetszik. Ha pedig ennyire benne vagy akkor azt is tudhatnád h igencsak sokat adakozik.. és arról nem ő tehet h vaki fogyatékos vagy nincs családja vagy valami... mindenkit úgyse lehet kisegíteni. A másik, hiába sok az elhízás azért 1-2 sütemény nem a világ, komolyan mondom aki nem szereti Selt még abba is beleköt, h hogyan néz ki a fejéből... -.-" És ez egyáltalán nem elszállás, mert akkor nemvagy tisztába az elszállás fogalmával.. nem ő mondja az embereknek, h írjanak rólla cikket meg fényképezgessék..
2011. július 15. 19:00
|
|
Missy Osmenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 155008 offline
|
kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből.. szerintem azért nem sok minden.. de hát majd meglátjuk!
2011. július 15. 19:00
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
vikesz22.. persze h nem ő mondja h fotózgassák, azzal csak magát járatná le (mégjobban xD) h ő mondja meg másoknak mit csinál, meg úgy a hülye is rájönne h imádja magát, meg el van szállva... viszont mindent megtesz h ne legyen annyira feltűnő h ő mit csinál, de mégis mindenki ráfigyeljen.. ott van Justin. egyértelműen nem szereti, am meg azt se tudja mi az a szerelem, csak akaszkodik arra, akinek rengeteg a pénze, és nem tünik el a süllyesztőbe hamarabb, mint sellyke. aztán disney-t befejezte, meg állítólag a nyivákolást is, nincs majd annyi bevétel csak a szinészettel, kell neki pékség meg divatcucc is.. na ná -.- mindig tudja kin kell felkapaszkodni... pont akkor volt demivel LB, amikor deminek hatalmas sikere volt a rocktábor meg a dont forget lemeze miatt. amikor meg taylorral lettek hirtelen öribarik, akkor aratott többnél több sikereket taylor a you belong with me-vel. amikor nickkel volt, akk volt a jonas brothers nagy sláger.. mikor meg glee maraton volt sokaknak, akk meg corira mászott.. most meg justin, aki hatalmas "sztár" és milliókat kaszál, akármibe kezd is.. szóval ez nem véletlen, ki lesz a következő?? én nem csodálnám komolyan, ha justin után cody simpson v greyson chance lenne világhírű, akk nem zavarná a korkül. rámászna v híresztelné h ő a kisöcsém, blablabla -.- amióta sellykével jár justin, rá sem lehet ismerni justinra.. nincs már justin. csak selena meg jelena van -.- külön justin nincs...
Ronetta001
2011. július 15. 19:08
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Sütibolt, ez most komoly? Milyen mélyre mész még Szelina??
2011. július 15. 19:10
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
2011. július 15. 19:14
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
ÁLJONMÁRLE mi kéne még? akor ő már szinésznő,énekesnő és akor divattervező meg pék is akarna lenni vagy mivan -.- utálom csak azért csinálja mert kell neki a felhajtás meg h a címlapokon szerepeljen ... néha szánalmasnak találom
2011. július 15. 19:16
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
ja és várjunk ,,Összeszedek egy marék iszonyú jó srácot, akik egész nap csak nekem sütik a nyalánkságokat" akkor milesz a vevőkkel ?
selena majd elhízik és megvan oldva
2011. július 15. 19:25
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Hát ez kissé fura dolog, de ha ezt akarja akk legyen
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.