Lady Gaga megsértette a mozgássérülteket ?
2011. július 15. 19:11
hát...sellőjelmezben hogy tudott volna mozogni?! nem értem miért sértődnek meg ezen...és nem vok GaGa fan...
x)
2011. július 15. 19:27
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
én így is úgyis utálni fogom, szvl mind1 am viksy3 mond vamit
2011. július 15. 19:33
attól függ honnan nézzük azok akik nem mozgássérültek azt mondják,hogy oké csak a show része de ha olyan emberek szemszögéből nézzük akiknek mindennap tolókocsiban kell ülniük úgy már más. Lehet,hogy nem szándékosan de Gaga kicsit túllőtt a célon. :/
2011. július 15. 20:07
Nem akart szerintem ő senkit megbántani csak azért csinálta, hogy látványosabb legyen a show.
2011. július 15. 20:27
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
cukorbogyo igazad van!
2011. július 15. 21:07
Pár napja meg még dicsértem őt...
Amúgy, mindenki azt mondja, hogy megszokhattuk. Hát szerintem csak ne legyen megszokott...
Amúgy, mindenki azt mondja, hogy megszokhattuk. Hát szerintem csak ne legyen megszokott...
2011. július 15. 21:46
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
hmm...azt nem látni,hogy megdobálták tojással...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: