Lady Gaga megsértette a mozgássérülteket ?
2011. július 15. 15:43
Ez a nő már annyira szánalmas és tiszta szégyen nem így kéne felhoznia magára a figyelmet, szánom amiért ilyen módszerekhez folyamodik a hírnévért, a sellőt eljátszhatta volna egy hintában is, de ez az örült inkább megint botrányt kavart. Nem tudom neki milyen érzés lenne ha egész életét abban kéne leélnie, azért az ilyen dolgokat tisztelnie kéne nem pedig játszani vele, de hát ő azt hiszi neki mindent szabad mert ilyen szörnyen néz ki, hát nem! Gaga vegyél már vissza az arcodból!!
1 felhasználónak tetszik:
Levente1991
2011. július 15. 15:53
A mozgássérültek nem tehetnek arról, hogy olyanok, amilyenek, mégis nekik kell küzdeni azért, hogy elfogadja őket a társadalom... ez a kis senkiházi meg bármit megtehet, elnézik neki, mert ő LADY GAGA! A saját népszerűségéért bármire képes, én biztos felpofoztam volna ezért! A sok 10-11 éves rajongója meg gondolom teli szájjal vigyorogva nézte, és kuncogtak, hogy hű, milyen kemény... hánynom kell, felfordul a gyomrom ettől a nőtől!
2011. július 15. 15:57
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Szerintem nem kellet volna. Tudom hogy a hülye jelmezéhez kellett. De ez már kicsit sok. Én egyáltalán nem bírom.
2011. július 15. 16:07
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
ez hülyeség.
beült egy tolószékbe! égessük meg!!!!
most komolyan....
nem bírom Lady gaga-t de most csak azért mert tolószékkel ment fel a színpadra...?
azért mert valaki mozgássérült az nem azt jelenti h mindenki meg akarja őket bántani.
hülyeség az egész.
beült egy tolószékbe! égessük meg!!!!
most komolyan....
nem bírom Lady gaga-t de most csak azért mert tolószékkel ment fel a színpadra...?
azért mert valaki mozgássérült az nem azt jelenti h mindenki meg akarja őket bántani.
hülyeség az egész.
2011. július 15. 16:15
|
|
Bibor24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 125892 offline
|
jaj könyörgök cukorbogyo gagának nem csak 10-11 éves rajongói vannak... ö nem hannah montana ... nem lehet egy korosztályhoz kötni a rajongóit
és hogy a cikkhez is hozzászóljak: mi van akkor ha tolószékkel ment fel a színpadra? valakinek valami baja esett ezért vagy mi? nem értem a prüd embereket...és szerintem azért csinálta mert mivel sellöt alakított ezért valahogy mozognia kellett, mert mivel a lábai benne voltak abban az izében ezért nyilván nem tudott mozogni vele
és hogy a cikkhez is hozzászóljak: mi van akkor ha tolószékkel ment fel a színpadra? valakinek valami baja esett ezért vagy mi? nem értem a prüd embereket...és szerintem azért csinálta mert mivel sellöt alakított ezért valahogy mozognia kellett, mert mivel a lábai benne voltak abban az izében ezért nyilván nem tudott mozogni vele
2011. július 15. 16:53
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Esküszöm erre a nőre ráférne egy pszchiologus vagy egy hónap egy elmegyógyintézetben....
2011. július 15. 17:15
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Vattacukor96 igazad van de ennek a nőnek egy picit feltűnési viszketegsége van
2011. július 15. 17:28
|
|
wildgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 310 Csatolások: 0 Azonosító: 131296 offline
|
szerintem meg egyáltalán nem sértett meg senkit...persze,akik Gaga ellen vannak,azoknak mind1 mit csinál.hiszek Lady Gagának,h csak azért kellett h jobban mozoghasson.elvégre,senki nem várhatja el tőle h vergődjön a színpadon..
2011. július 15. 17:42
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Nem tudom, hogy én megsértődnék de gondolom azért csinálta, hogy élvezetesebb legyen. Attól függetlenül lehet, hogy a saját magát reklámozta vele, hogy újabb botránya lehessen. Ki tudja?!
2011. július 15. 17:47
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nem azért de szerintem ezzel nem sértett meg semmit....Ha rajta van a sellő uszony akkor inkább divat vészhelyzet szerűségként fogható föl,nem azért,hogy valakit is megsértsen.Egyáltalán nem botrányos ez az egész.Az lett volna botrányos,hogy ha szikszalaggal lett volna leragasztva a mellbimbója meg ugye...ott...Ez már botrány és Gagához is illő....de már oda jutott ez a világ,hogy Gaga bármit is csinál,az már botrányos....de ezt csakis magának köszönheti.....
2011. július 15. 17:57
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Hát ez a nő nem normális.
2011. július 15. 18:32
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Hát nem tudom. :/. Én szerintem nem direkt csinálta. Nem hiszem. hogy ezzel meg akart volna bárkit is bántani. És ha már mindenképp sellő akart lenni akkor valahogy mozognia kellett a színpadon. És ez szerintem elfogadható megoldás!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.