Lady Gaga megsértette a mozgássérülteket ?
2011. július 15. 14:46
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Akár le is ereszkedhetett volna valahonnan, ülhetett volna hintába stb. Ne mond már nekem, hogy ebben az esetben csak egy és kizárólagos megoldás kínálkozott: a tolószék. De tegyük fel, hogy csak a tolószék jöhet szóba, akkor inkább ne öltözött volna sellőnek, pláne ha ezzel másokat megsérthet. Persze ha viszont ez a cél, akkor rendben van...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 15. 14:51
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
már mindenki csak gagával tud foglalkozni??? jobb elfoglaltságuk nincs???
2011. július 15. 14:56
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
nem tudom hogy gondol e a következményekre mikor hasonlót csinál?
2011. július 15. 15:00
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Ezzel nem sértett meg senkit sem! A tolószéket bárki használhatja bármire, ez nem sértő, mert nem csak a mozgáskorlátozottaknak van. Egyébként meg a H2O-ban Emma is ült tolószékben és ugye ő is sellőként, a sorozat is Ausztráliában játszódik.
2011. július 15. 15:07
|
|
Nikee98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 596 Csatolások: 0 Azonosító: 130049 offline
|
érdekes, hogy egy csomó hülyeséget csinál, de akkor is a világsztárok közé tartozik -.-
akkor ne szeressék azok, akik felháborodnak.. mert azért van jópár mozgássérült ember, mégis ismerek olyat, akinek a kedvence. és honnan veszik/veszitek hogy Gaga direkt sértésből ment tolószékben? nem lehet hogy ezzel azt akarta megmutatni, hogy még ha mozgássérült is valaki, teljeséletet él?? GONDOLKOZZANAK MÁR!
akkor ne szeressék azok, akik felháborodnak.. mert azért van jópár mozgássérült ember, mégis ismerek olyat, akinek a kedvence. és honnan veszik/veszitek hogy Gaga direkt sértésből ment tolószékben? nem lehet hogy ezzel azt akarta megmutatni, hogy még ha mozgássérült is valaki, teljeséletet él?? GONDOLKOZZANAK MÁR!
2011. július 15. 15:15
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
nem sértett meg senkit csak igy hozzák fel meg ez nem sértésnek számít
2011. július 15. 15:17
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
először is, ő maga mondta el, hogy a mozgásban segített a tolószék, mert megint egy hülye jelmezt húzott fel, szóval semmilyen fennkölt célja sem volt a dolognak...nem az ő jogaikért állt ki
másodszor még a mozgássérültek érdekszervezete is felszólalt ezen akciója ellen, és ne mond már hogy ők a hülyék
harmadjára ha ki akarok állni valamilyen ügy mellett, akkor legalább kínosan ügyelek arra, hogy az egyértelmű legyen, és ne érthessék félre, pláne ne azok érezzék magukat sértve, akik mellett ki akartam állni...
másodszor még a mozgássérültek érdekszervezete is felszólalt ezen akciója ellen, és ne mond már hogy ők a hülyék
harmadjára ha ki akarok állni valamilyen ügy mellett, akkor legalább kínosan ügyelek arra, hogy az egyértelmű legyen, és ne érthessék félre, pláne ne azok érezzék magukat sértve, akik mellett ki akartam állni...
2011. július 15. 15:19
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
öcsém...komolyan ezt ennyire fel kell fújni?? mert amúgy gagának tuti ez volt a célja, hogy megsértsen vkit is, nem? jajj istenem, szánalom, hogy miket ki nem tudnak találni az emberek....
2011. július 15. 15:19
ez hülyeség... úgy utálom az ilyeneket! hogy mozogni is is tudjon, akkor csak a tolószék jöhet szóba! egyes emberek már rögtön sértésnek veszik azt, amiről valójában halvány lila gőzük sincs?!mert nem hiszem, hogy biztosra tudják mondani, hogy tényleg meg akarta sérteni a mozgássérülteket... pf...
2011. július 15. 15:20
ciccmicc44:igen szánalom. te is ezt csináltad. ha ismernéd GaGát, akkor tudnád, hogy nem akarta megsérteni őket.
2011. július 15. 15:28
|
|
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline
|
Minden héten muszáj lennie egy gaga hírnek?? kicsit unalmas.
amúgy meg ha beülsz egy tolókocsiba, akkor aztán nagyon feltudod hívni a figyelmet rájuk.És szerintem igenis megsértette. Jó lenne ha lenyugodna egy kicsit. -.-"
amúgy meg ha beülsz egy tolókocsiba, akkor aztán nagyon feltudod hívni a figyelmet rájuk.És szerintem igenis megsértette. Jó lenne ha lenyugodna egy kicsit. -.-"
2011. július 15. 15:43
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
szerintem nem akart megsérteni senkit, hanem tényleg csak azért kellett a tolószék, mert nem tudott mozogni az uszonyaival. amúgy meg nem tudom hogy abban mi a sértő ha beleülsz egy tolokocsiba, ennyi erővel azokat is megsértette, akinek szőke haja van, meg akinek melle, meg akinek már volt mikrofon a kezében...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.