Lady Gaga megsértette a mozgássérülteket ?
2011. július 15. 13:49
Én néha már nem tudom,hogy ez még a stílusához tartozik vagy már túlzás.Nem hinném,hogy pont Gaga lenne az az ember,aki meg akar bántani valakit/valakiket vagy középpontba szeretne kerüli.Ő már csak ilyen.
2011. július 15. 13:51
Alice-Crispy
Szerintem azoknak akik tolószékben élik le az életüket, nem annyira elfogadható egy ilyen "poén" :S
Szerintem azoknak akik tolószékben élik le az életüket, nem annyira elfogadható egy ilyen "poén" :S
2011. július 15. 13:54
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Gaga biztos nem akart megbántani senkit, de biztosan meg lehetett volna máshogy is oldani tolószék helyett, ha már mindenképp ragaszkodik a sellőjelmezhez.
2011. július 15. 13:54
Teljesen minegy milyen célja volt vele, meg kellene értenie, hogy ilyet nem illik csinálni. Ha azt akarja, hogy az emberek jobban észrevegyék meg becsüljék őket, akkor készítsen promófilmet nekik vagy adjon pénzt
2011. július 15. 13:58
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
nem hiszem, hogy direkt bántani akarta volna őket, de minden esetre rosszul sült el a dolog... 
mondjuk arra azért gondolhatott volna, hogy vannak tolószékes emberek a földön és ezzel (esetleg) megsérti őket. én is megsértődtem volna.
mondjuk arra azért gondolhatott volna, hogy vannak tolószékes emberek a földön és ezzel (esetleg) megsérti őket. én is megsértődtem volna.
2011. július 15. 13:58
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Nos világ életemben utáltam ezt a nőt, de most az egyszer nem hiszem,hogy szándékosan csinálta ezt. Mert tényleg szeret botrányt botrány hátán csinálni, de ez megint csak egy hülye jelmeze miatt van...
2011. július 15. 14:01
|
Eva Longoriaúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 152302 offline
|
Csak nehogy ő is tolószékben végezze,ez már tényleg nem vicces.Hús ruha,meztelenül való járkálás,botrányok botrány hátán ez már tényleg durva.
2011. július 15. 14:06
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Hát persze.A média már csak arról szól hogy ez haragszik arra a másik meg botrányokat csinál.Ha ez botrány akkor az is hogy JB legális
2011. július 15. 14:11
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Ez durva,hogy lehet lenézni ennyire az embereket meg mindenkit,h neki mindent szabad!Eddig sem szerettem,most meg kifejezettem rühellem!
2011. július 15. 14:17
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Meg amúgy is tiszta szánalom,és semmi nőiesség nincs benne!Már komolyan ez beteges,h njem tudja,h hivja fel magára a figyelmet,múltkor őgy jelent meg,h nyers hús boritotta a testét,azelőtt,meg pöttyös hajjal!
2011. július 15. 14:19
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
miket ki nem talál...
2011. július 15. 14:35
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
és miért kell megsértődnie a kerekesszékeseknek, ezen? Semmi olyat nem mondott, vagy tett amivel kellemetlen helyzetbe hozhatná őket, csak annyit, h beleült egy ilyenbe. Inkább az van a háttérbe, h a mozgássérült antifanok így próbálják meg lejáratni őt
2011. július 15. 14:36
Ezért ez gagától elég rossz húzás volt de most komolyan hogy lehet így megsérteni a mozgás sérülteket ? Egyszerűen már szánalom amit művel régen nagyon szeretem de mostanára egyre durvábbak a botrányai ;/.
2011. július 15. 14:37
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Persze, ez a nő mindig kitalál vmi állatságot, amivel megsért másokat (keresztényeket, mozgássérülteket stb.), aztán mindig előáll vmilyen teljesen átlátszó magyarázattal, hogy azt nem is azért csinálta, hanem... és marha jól jár vele, mert egyrészről már megint mindenki róla beszél, másrészről aztán rengetegen készségesen bedőlnek az idióta magyarázatainak, és aztán még az a vége a történetnek, hogy a Lady Monster megint milyen kreatív meg művészi volt. Bárcsak az embereknek végre felnyílna a szemük, és a hatalmas máz mögé néznének ami Gagát fedi...nem mondom hogy tehetségtelen, csak azt mondom, hogy a sok hülye jelmez és botrány nélkül Gaga nem ott tartana ahol most. De sajnos újra és újra bebizonyosodik, hogy ez kell az embereknek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: