Gratulálok Demi, a klip és a dal is eszméletlen jó.
Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 15:22
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Demi legjobb száma! Olyan érzelemgazdag és sokatmondó a szövege. És Demi hangja csodálatos és ez a dal is nagyon illik hozzá. Nem tagadom, hogy könnyeztem a végén. 
2011. július 15. 15:24
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
tényleg nagyon szép szám, nagyon szép hangja van, de nem lett kedvencem ez a dal, nem az én stílusom
2011. július 15. 15:28
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
Szerintem nagyon jó szám, és tényleg benne van minden! ahogy xxxddd is mondta nagyon inspiráló és a klip is nagyon illik a számhoz! tetszik tetszik...
:D:D
2011. július 15. 15:40
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
Nem értem, hogy egyeseknek miért kell bántani Demit, azok után , amin átment. "Hamis a hangja"-meg sorolhatnám a sok fölöslege , szánalmas és üres érveket. Demi hangja tele van érzelmekkel és a klip azért nem túl bonyolult, mert ehhez számhoz nem kellenek speciális izék, csak az érzelmeket kell megérteni belőle. Ez a tehetség!
Sok más "sztár" elbújhatna Demi mögött...
Szerintem ez Demi eddigi legjobb száma
, nagyon sok embernek segít vele. Imádom!!
Szerintem ez Demi eddigi legjobb száma
2011. július 15. 15:45
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Gyönyörű szám
Minden benne van nagyon tetszik.
2011. július 15. 15:58
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Imádom *.* olyan gyönyörű, és ahogy sokan én is büszke vagyok demire
(L)
2011. július 15. 16:05
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
ez egyszerűen fantasztikusan gyönyörű lett *-*
Demiii (L)(L)
Demiii (L)(L)
2011. július 15. 16:23
Iszonyat megható <33 Látszik, hogy az életéről énekel és minden érzelme benne van a számban! Csodás
2011. július 15. 17:20
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
most hogy mondjátok, tényleg sok sztár elbújhatna mögötte. gondolok itt a híresebb énekesekre is pl. rihannára vagy katy perryre. és hiába disney sztár, fiatal, stb. de az én szememben hatalmasat nőtt. akkorát mint egy felhőkarcoló 
látjátok, ő már egy igazi PÉLDAKÉP. nem Miley aki egy szál semmiben járkál, meg a klipjében is kirakhatnánk egy piros karikát. vagy mint Selena aki az éneklésben csak erőlködik és nem is fűzi hozzá semmit, ahogy ő mondta 'csak szórakozás'.
Demi a legérettebb, és a legaranyosabb. Twitteren is lehet látni hogy mennyire imádja minden rajongóját egytől-egyig. (még egy magyar rajongót is retweet-elt).
Szóval én az utóbbi időben kezdtem elpártolni tőle és Selenát szerettem (nem is tudom miért, mondjuk most is szeretem Selenát csak mintha beképzelt lenne mióta Justinnal jár) de most fordítva van. Hihetetlen ez a csaj, vagyis már nő mert látszik rajta hogy fölnőtt. Engem nagyon megragadott ez a dala meg a videóklipje is. Nem is kellett volna túlcsicsázni, én azt a szivet se tettem volna bele, úgyis jó lett volna, mert ha ismeritek Demit és a történetét, akkor a klippet is végig érzitek hogy miről szól. És nemsokára jön a teljes albuma
és mostmár én is egy Lovatic vagyok ^^
#StayStrong #StayStrong #StayStrong #StayStrong
látjátok, ő már egy igazi PÉLDAKÉP. nem Miley aki egy szál semmiben járkál, meg a klipjében is kirakhatnánk egy piros karikát. vagy mint Selena aki az éneklésben csak erőlködik és nem is fűzi hozzá semmit, ahogy ő mondta 'csak szórakozás'.
Demi a legérettebb, és a legaranyosabb. Twitteren is lehet látni hogy mennyire imádja minden rajongóját egytől-egyig. (még egy magyar rajongót is retweet-elt).
Szóval én az utóbbi időben kezdtem elpártolni tőle és Selenát szerettem (nem is tudom miért, mondjuk most is szeretem Selenát csak mintha beképzelt lenne mióta Justinnal jár) de most fordítva van. Hihetetlen ez a csaj, vagyis már nő mert látszik rajta hogy fölnőtt. Engem nagyon megragadott ez a dala meg a videóklipje is. Nem is kellett volna túlcsicsázni, én azt a szivet se tettem volna bele, úgyis jó lett volna, mert ha ismeritek Demit és a történetét, akkor a klippet is végig érzitek hogy miről szól. És nemsokára jön a teljes albuma
#StayStrong #StayStrong #StayStrong #StayStrong
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. július 15. 17:52
ez nagyon jó lett
Demit mindig is jobban szerettem énekesként mint színészként mert csodálatos hangja van.
2011. július 15. 17:54
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Demi hangja fenomenális. a dal gyönyörű. a klip elképesztő. és nincs is jobb, mint azt olvasni, hogy még azokat is megérintette a dal, akik nem rajonganak Demiért.
Mert ez a dal Mindenkinek szól.
Mert ez a dal Mindenkinek szól.
2011. július 15. 17:55
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Fúha! Hát hatalmasat nőtt a szemembe.
A klip ugyan egyszerű. A szívecskés csicsát nem raktam volna bele. Gyönyörű. Olyan megható, amit nem tud mindenki elérni, csak az, aki már átélte.. Csak gratulálni tudok neki, hogy ennyire erős. És már írtad misssha, a Disney járt jól Demivel, nem pedig fordítva.
A klip ugyan egyszerű. A szívecskés csicsát nem raktam volna bele. Gyönyörű. Olyan megható, amit nem tud mindenki elérni, csak az, aki már átélte.. Csak gratulálni tudok neki, hogy ennyire erős. És már írtad misssha, a Disney járt jól Demivel, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.