Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 13:10
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
nagyon jó ez a szám
2011. július 15. 13:17
Egyszerű, letisztult klip, ami szerintem tökéletesen illik a dal érzelmi világához. Nagyon szeretem ezt a számot, a mondanivalóját... és egyre inkább kedvelem Demit is
A számon érződik az az érettség, ami szerintem Selena számaiban még nem, Miley számaiban viszont már igen - azzal a különbséggel, hogy ezen a számon a keserűség is érződik.
Várom az új albumot, remélem, minél hamarabb megjelenik. Csak így tovább, ő is felnőtt, már csak Selenának kéne...
(Tévedés ne essék, én Selenát is szeretem, de szerintem ő még közel sem olyan érett, mint a fentebb említett két társa, talán ennek az az oka, hogy ő sokkal inkább tündérmesében él, Deminek volt evészavara, Miley-nak a családi problémák... most Selenának is mondhatjuk Justin rajongóit, de ez még nagoyn friss, lehet, egy év múlva már őrá is azt mondom, h felnőtt. Egyelőre még nem.)
A számon érződik az az érettség, ami szerintem Selena számaiban még nem, Miley számaiban viszont már igen - azzal a különbséggel, hogy ezen a számon a keserűség is érződik.
Várom az új albumot, remélem, minél hamarabb megjelenik. Csak így tovább, ő is felnőtt, már csak Selenának kéne...
2011. július 15. 13:18
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
egyszerűen csodálatos.
2011. július 15. 13:32
Néha mikor messziről mutatták olyan volt,mint Ashley.Demi szebb,mint valaha ♥ És szerintem is ez lett az egyik legjobb száma az,hogy volt ereje megírni ezt a dalt a történtek után és,hogy ráadásul ilyen jó lett....háth Demi gratulálok!
2011. július 15. 13:41
nem rossz...de szerintem volt már jobb száma is...
2011. július 15. 13:47
Nem vagyok Dizni rajongó,egyszerűen utálom őket,de ez tetszik
2011. július 15. 13:47
szeretem Demit,mindig is szerettem,soha nem volt semmit gondom vele,mint ahogy most sincs,a dal az csodálatos,de nekem kicsit furcsa,mintha a hangja kicsit megváltozott volna,de ezzel nem azt mondom rossz,sőt,nagyon jó,de nekem a videó nem tetszik,a dallal ellentétben. grat Deminek hogy sikerült egy ennyire szép dolgot megalkotnia.újra
2011. július 15. 13:58
Nagyon tetszik ez a szám.Eddig nem hallgattam Demit de mostantól fogok az biztos.Annyi érzelem van a hangjában.Ez az új kedvencem.Egyszerűen annyira szép ez a szám hogy az hihetetlen.
2011. július 15. 13:59
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
Szerintem ez a dal úgy ahogy van tökéletes volt. A dal gyönyörű, klip pont passzol hozzá, Demi csodálatosan néz ki és énekel. Azért ez jó nagy löket volt "első" dalként...!!! Gratulálok!!!
2011. július 15. 14:26
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Én amikor elkezdtem nézni a klipet, már akkor kicsit meg voltam hatva. Már egy órája vártam rá, néha-néha el is ment az elő adás, de végülis sikerült. Annyira örültem, amikor elkezdték játszani. Úgy néztem már az elején Demire, mint egy Istennőre. Már majdnem zokogtam is. De akkor törtem ki teljesen, amikor már ő is sírt, de másodpercek alatt összeszedte magát. Nekem azok a pillanatok nagyon sokat jelentettek. Látszott, hogy még mindig fáj valami legbelül. De szerintem ott a klipben hagyta az összes fájdalmát. A rádióban már olyan cukin vigyorgott és mesélt - köztük Joe Jonas-ról is, ahol teljesen megutáltam... Mármint Joe-t. Na mindegy, ez nem ideillő téma, tudom, bocsi. Én úgy érzem, mintha Demi ezt a dalt nekem írta volna. És szerintem több millió lány is ezt érezheti...
2011. július 15. 14:29
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz 
A dal és a klip is fantasztikus lett
A dal és a klip is fantasztikus lett
2011. július 15. 14:33
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
nagyon sok érzelem van ebben a dalban..
ez csodálatos dal
(L)
2011. július 15. 14:37
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
A hangja Demi-nek azért ilyen "hamiskás"
mert feléneklés közben végig sírt. Ezt még tavaly vették fel stúdióban az egész történet előtt. Most is megpróbálta felénekelni de már nem lett olyan mivel nem volt meg benne az az erő, a segítségért kiáltás. Maga Demi mondta. A számot nem ő írta csak meghallotta és úgy érezte, hogy ezt neki el kell énekelnie. Míg valaki belémkötne honnan tudom ezeket, hát ő mondta el interjúkban
Én imádom ezt a számát, nagyon inspiráló és sokkal inkább lehet példakép mint bármelyik más mostani sztár. (gondolok itt pl Selenára.)
A videoklipbe meg néhol én is kicsit több mindent raktam volna vagy csak máshogy de ez így is teljesen tökéletes lett. Egy szó mint száz: Imádom:heart:
Én imádom ezt a számát, nagyon inspiráló és sokkal inkább lehet példakép mint bármelyik más mostani sztár. (gondolok itt pl Selenára.)
A videoklipbe meg néhol én is kicsit több mindent raktam volna vagy csak máshogy de ez így is teljesen tökéletes lett. Egy szó mint száz: Imádom:heart:
2011. július 15. 15:15
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Nem vagyok abszolút Demi fan,de ez tetszik. Nem az a hülye,semmitmondó szövege van,hanem tényleg van üzenete,és olyan őszinte. Noha,én elég érzékeny létemre nem könnyeztem meg,de azért az tény,hogy párszor végigfutott rajtam a hideg mikor hallgattam.
Igaz,ami igaz,hogy nagyon jó énekesnő valóban,nem okkal szereti az,aki szereti.
Igaz,ami igaz,hogy nagyon jó énekesnő valóban,nem okkal szereti az,aki szereti.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: