Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 11:37
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Ja, és aki azt mondja, hogy "hamis" meg mittudomén, annak üzenem: nem lehetett semmi dolog egy ilyet stúdióban felvenni, valószínűleg nem csak a videoklipben sírt Demi (gondolok itt a stúdióra, otthon, dalírás közben).
Ha meg szerintetek a videó unalmas, akkor azt is hozzáteszem, hogy szerintem tökéletes videó ehhez a dalhoz. Az egyszerűsége miatt, és azért is, mert tökéletesen illik a hangvételhez.
Ha meg szerintetek a videó unalmas, akkor azt is hozzáteszem, hogy szerintem tökéletes videó ehhez a dalhoz. Az egyszerűsége miatt, és azért is, mert tökéletesen illik a hangvételhez.
2011. július 15. 11:44
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
nagyon nem szerettem a számait de ez nagyon tettszik
2011. július 15. 11:45
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (EszterLondon @ 2011.07.15. 11:37)
Ja, és aki azt mondja, hogy "hamis" meg mittudomén, annak üzenem: nem lehetett semmi dolog egy ilyet stúdióban felvenni, valószínűleg nem csak a videoklipben sírt Demi (gondolok itt a stúdióra, otthon, dalírás közben).

Igazad van. Csak kicsit érdekes, hogy pont egy Selena fanatikus mondja Demire, hogy hamiskás. Ez így elég hülyén jön ki. Mintha Szelikének szenzációs hangja lenne.
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2011. július 15. 11:45
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Nagyon kircsi lett, imádomm Ł
2011. július 15. 11:49
Nagyon szép szám! Ráz a hideg Demi hangjától (persze jó értelemben
) , sztem nagyon gyönyörű hangja van és jól áll neki, hogy egy kicsit rekedt!
2011. július 15. 11:51
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Szerintem nagyon szép a szám is éls a klip is
Akinek nem tetszik, ne nézze.
2011. július 15. 11:54
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Úristeenn... olvassátok el a magyar dalszövegét. Annyira gyönyörű: a hangja, a klip, az egész mondanivalója. Imádom!!!
Ez aztán a nagy visszatérés! (Y) Gratula neki!
Ez aztán a nagy visszatérés! (Y) Gratula neki!
2011. július 15. 12:03
|
|
zsoka30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 131507 offline
|
Ez naggyon jóóó! Rázottt a hideg és megkönyeztem és tényleg egy csoda ez a lány. I LOVE IT! Egyszerűen imádom!!! Szóval vigyázat szomszéfság nagyon hangos lesz a Skyscaper legalább 2 héten keresztül!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.