Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 11:00
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Imádom őt <3
2011. július 15. 11:01
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Nekem nagyon tetszik. A dal egyszerűen fantasztikus, főleg a szövege. Demi hangja gyönyörű
A klip is nagyon szép lett
Demi bámulatos egy lány. Ennyi mindenen keresztül ment, még is feltudott állni.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. július 15. 11:08
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
... nagyon jó ... szép szám
<3
2011. július 15. 11:15
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
Imádom. énis sírtam
:'( csodálatos, ELKÉPESZTŐŐ!
2011. július 15. 11:24
Mindjárt felrobbanok.. olyan lassú a net, hogy nem bírom végignézni..
De a dalt már hallottam, és valami azt súgja, hogy a klipben sem fogok csalódni
2011. július 15. 11:31
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én nagyon sokáig szinte már megszállott rajongója voltam Deminek, de ez idő közben valahogy elmúlt. (ne értsetek félre, nem a rehabos időszak miatt lankadt az érdeklődésem, hanem már a Here We Go Again után pár hónappal)
Ennek ellenére nagyon aggódtam miatta, hiszen ha egyszer már annyira szerettem, akkor csak nem fogom elfelejteni.
Nekem a videóban a sírós, az üvegen sétálós és a fekete kendős rész jelentette a legtöbbet. Ugyan nem sírtam a dalon és a videón sem, azért tényleg nagyon nagyra tartom Demit amiért ezt végigcsinálta.
RESPECT!
Ennek ellenére nagyon aggódtam miatta, hiszen ha egyszer már annyira szerettem, akkor csak nem fogom elfelejteni.
Nekem a videóban a sírós, az üvegen sétálós és a fekete kendős rész jelentette a legtöbbet. Ugyan nem sírtam a dalon és a videón sem, azért tényleg nagyon nagyra tartom Demit amiért ezt végigcsinálta.
RESPECT!
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. július 15. 11:31
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
tényleg többen is gratuláltak neki pl: jordin sparks, kelly clarkson, a veronicas, pete wentz, brittany snow, travis clark, all time low-os, timbaland sok sztárnak tetszett a dal.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.