Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 23:07
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
gyönyörű dal.
Demi ismét bebizonyította tehetségét.
2011. július 15. 23:11
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
nagyon szép szám
gyönyörűen megírta, szívhez szoló
de sírni még nem fogok tőle!
2011. július 15. 23:53
Ez a dal gyönyörű. Demi hihetetlen sok dolgon ment keresztül, de nem adta fel és újra zenél(aminek személy szerint nagyon örülök). Elképesztő, hogy mennyi erő és tehetség szorult ebbe a lányba. Nagyot nőtt a szememben azzal, hogy felvállalta a problémáit.
A dalszöveg tökéletes. Annyira érzelmes ez az egész dal. A mondanivalója lenyűgöző, annyira együtt tud érezni az ember Demivel mikor meghallja. Két szóval tudnám jellemezni ezt a dalt: lenyűgöző és gyönyörű.
A dalszöveg tökéletes. Annyira érzelmes ez az egész dal. A mondanivalója lenyűgöző, annyira együtt tud érezni az ember Demivel mikor meghallja. Két szóval tudnám jellemezni ezt a dalt: lenyűgöző és gyönyörű.
2011. július 16. 00:16
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Ahhoz hogy ilyen gyönyörű legyen nem elég csak a dal, ami tele van érzelemmel, de kell hozzá egy énekes is. Deminek elképesztő hangja van. Bezzeg Selenácska elé odatolhatnák a világ legszebb, legérzelemgazdagabb számot akkor is sz@rt csinálna belőle. Sose szerettem Demit, de most kezdek felnézni rá. Mert rá lehet. Fel tudott állni és le tudta írni mindazt amin keresztülment ebben a dalban, hogy erőt adjon mindenkinek aki hasonló problémákkal küzd és aki már végképp feladta. Csodaszép dal lett. Nem mondom, hogy sírtam,de megérintett.
2011. július 16. 00:51
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (zavodni @ 2011.07.16. 00:16)
Ahhoz hogy ilyen gyönyörű legyen nem elég csak a dal, ami tele van érzelemmel, de kell hozzá egy énekes is. Deminek elképesztő hangja van. Bezzeg Selenácska elé odatolhatnák a világ legszebb, legérzelemgazdagabb számot akkor is sz@rt csinálna belőle. Sose szerettem Demit, de most kezdek felnézni rá. Mert rá lehet. Fel tudott állni és le tudta írni mindazt amin keresztülment ebben a dalban, hogy erőt adjon mindenkinek aki hasonló problémákkal küzd és aki már végképp feladta. Csodaszép dal lett. Nem mondom, hogy sírtam,de megérintett.
Most miért kell ide keverni mindig Selenát?
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. július 16. 01:07
Szép dal, és dicséretes, hogy ő írta, és valós érzelmeken alapul. Bár nem sírtam rajta, megérintett, de még ez sem változtat azon, hogy ez számomra csak egy egyszer hallgatós szám.
2011. július 16. 07:59
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
imádom. : )
2011. július 16. 09:54
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Nagyon de nagyon jóó lett!! Gyönyörű Demi, és a hangja egyszerűen elképesztő! Büszke lehet magára!
2011. július 16. 11:51
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Erre nincs szó... egyszerűen gyönyörű
Ha valaki azt fogja nekem mondani hogy Demi a példaképe, azt százszázalékosan megértem. Ugyanis rá fel lehet nézni. Csodálom őt, hiszen fel tudott állni.
Ha valaki azt fogja nekem mondani hogy Demi a példaképe, azt százszázalékosan megértem. Ugyanis rá fel lehet nézni. Csodálom őt, hiszen fel tudott állni.
2011. július 16. 14:10
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Gyönyörű lett és nagyon megható gratulálok Demi!!!.
2011. július 16. 15:09
annyira szép ez a dal és a klipp is, most is sírok :') tényleg minden elismerésem Demié, nagyon nagyon szeretem Demi-t, ő az élő példája annak hogyha nem adod fel, akkor a legmélyebb pontról is van visszaút!
Köszönjük Demi, hogy inspirálod a világot :') Demi az egyik példaképem, és itt az ok hogy miért!! Stay Strong Demi, Love You 4ever♥
2011. július 16. 15:22
|
ninadobrevcentralúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155623 offline
|
Én szerintem ez a szám csak azt nem érinti meg aki még nem volt ilyen helyzetben. Aki már érezte magát egyedül, rosszúl, kétségbeesetten azt 100 százalék, hogy megérinti ez a szám
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.