Demi Lovato hosszas kihagyás után visszatért, és rögtön megjelent legújabb videoklipje, a Skyscraper, amit most meg is tekinthettek. Ez az első videoklip Demi harmadik stúdióalbumáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Végre itt van a Skyscraper
2011. július 15. 10:04
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
2011. július 15. 10:16
|
|
Oo.Klauu.oOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 4 Azonosító: 155435 offline
|
nem találok rá szavakat - kajakra majdnem sírtam :// de nagyon jó lett :"D gyönyörűű *.*
2011. július 15. 10:16
Annyira jó lett, nem csalódtam Demiben és a hangjában. Hihetetlen szép lett a klip meg a szöveg. Végre valaki nem a pink pónikkal foglalkozik, meg adja az ártatlant hanem a szám mondani valójándolgozik. Dicséretes, példát vehetne róla Sellyke (is)
2011. július 15. 10:18
|
RaidonGMaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 145053 offline
|
Én őszintén megmondom, egy picivel mást vártam a kliptől, de így is nagyon tökéletes. A kiesett időt figyelembe véve, szerintem nagyon szuper
Grat neki!
2011. július 15. 10:20
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Uram Isten:) Hát ez nagyon jó lett ih jujj nem is tudom, hogy mit mondjak egyszerűen csodálatos Demi hangja gyönyörű a szám pedig fantasztiku:X Gratulálok nagyon jo let sőtt szerintem a legjobb:)<3
2011. július 15. 10:20
|
RaidonGMaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 145053 offline
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.15. 10:16)
Annyira jó lett, nem csalódtam Demiben és a hangjában. Hihetetlen szép lett a klip meg a szöveg. Végre valaki nem a pink pónikkal foglalkozik, meg adja az ártatlant hanem a szám mondani valójándolgozik. Dicséretes, példát vehetne róla Sellyke (is)
Nem tudom minek hasonlítod össze a két személyt!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: