Szunai Linda lett hazánk szépe
2011. július 15. 13:42
Én most először néztem meg A Szépségkirálynőt,nem voltam elájulva a műsortól,de nem volt annyira rossz.Nálam Konkoly Ági volt a befutó,mivel szerintem ő volt a legszebb az összes lány közül.
2011. július 15. 13:43
|
Nennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 114807 offline
|
Ja a műsor maga tényleg botrány volt.
SP 2x? Meg Caramel mellé minek kellett az a beképzelt, botfülű Trokán Nóra?:S
Na meg Majkáék bohóckodása..
Ciki volt az egész.
A zsűriről nem is beszélve..
SP 2x? Meg Caramel mellé minek kellett az a beképzelt, botfülű Trokán Nóra?:S
Na meg Majkáék bohóckodása..
Ciki volt az egész.
A zsűriről nem is beszélve..
2011. július 15. 14:05
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Én Lindára szavaztam és bejött:)
2011. július 15. 14:13
Szerintem Szunai Linda győzelmét nagyban elősegítette az, hogy szerepelt Puskás Peti videoklipjében és a CKM címlaplányban. Weisz Fanniról pedig csak annyit,hogy itt írta valaki hogy olyan átlagos szomszédlány típus. Szerintem pont ez a jó, hogy ő nem az a festett szőke egoista csaj (mert volt egy pá olyan, nem mind...de na). Ő egy egyszerű lány de szerintem igenis szép. de persze ez csak az én véleményem
2011. július 15. 14:15
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Sztem volt a két szélső lánynál sokkal szebb,pl Weisz Fanni,ő nagyon szép,Linda is szép,de szerintem Fanninak kellett volna nyernie
2011. július 15. 14:26
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
őő..a 2. és a 3. helyezet elég furin néz ki (már bocsánat..) viszont Szunai Linda szerintem szép
Én már az elején neki szurkoltam,aranyos lánynak látszik és nem beképzelt.
2011. július 15. 14:29
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Weisz Fanni-nak örülök, h a közönség díjat megkapta, mert legalább látszik, h van egy kis emberség ebbe a műsorba, és nem machinálták meg a dolgokat.
Viszont a három "szépséggel" nem értek egyet!
Viszont a három "szépséggel" nem értek egyet!
2011. július 15. 14:43
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
valóra vállt SPálma
2011. július 15. 14:45
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
Linda szép szerintem, szimpatikus is.
a Szabó Dóra, vagyis a harmadik szerintem azért nyert mert egzotikus arca van (mellesleg... nem szép) és ázsiában lesz a verseny. Na de a tavalyiaknál sokkal jobb az tény:D
2011. július 15. 14:50
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Szerintem rohadt szép, ő volt a legszebb a mezőnyben, de számomra olyan unszimpatikus valamiért, nem tudom megmondani hogy miért. De azért grat, megérdemelte!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: