Szunai Linda lett hazánk szépe
2011. július 15. 12:58
|
|
Babett22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 138 Csatolások: 5 Azonosító: 152795 offline
|
A 3. helyezett nagyon ronda az arca :-P Nem is értem, hogy mi alapján választották. Az első helyezett szép, de biztos nem fog nyerni a világversenyen :-( Az igazság az, hogy ezek a lányok mind egyformák, szépek de semmi extra vagy különlegesség. Nekem aki nagyon szép volt az Lakí Zsuzsi :-))) Megjegyzem az elődök sem voltak szebbek!!
2011. július 15. 13:06
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Szép a nyertes de rengeteg sokkal szebb lány él még Magyarországon. Ezek lányok szerintem meg annyira műk, az erőltetett mosoly,... stb.
2011. július 15. 13:07
a 23-as számú Fanni volt szerintem a legtermészetesebb és nekem a legszebb. A többi mind ugyanolyan volt. Egyébként megértem én, hogy a világversenyeken a sötét hajúak vannak előnyben, de pl.nekünk az országban szerintem több világosbarna hajú lányunk van. Linda szép, de a 2. és 3. helyezett... nem értem.
Fanni ugyanaz, aki a Megasztárban Rúzsa Magdival fellépett?
ohh,és még vmi. SP örülhet, az egyik kedvence nyert.
Fanni ugyanaz, aki a Megasztárban Rúzsa Magdival fellépett?
ohh,és még vmi. SP örülhet, az egyik kedvence nyert.
2011. július 15. 13:15
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
tudtaam!
már az újságban kiszúrtam, nagyon szép. de szerintem a másik kettő nagyon csúnya. legalábbis a jobboldali, a baloldali meg úgy néz ki, mint egy 40 éves, aki régen dögös volt. amúgy én még Mariannának és Ágnesnek szurkoltam.
2011. július 15. 13:17
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
és még valami: 6-7 év múlva én is indulok!
ilyen felhozatal mellett...
2011. július 15. 13:19
én az egész verseny alatt nem bírtam ránézni a 3.helyezettre,olyan ...olyan..nem szép.. nem is értem hogy miért őt választották.Amikor kimondták Weisz Fanni nevét boldog voltam,mert nemhittem hogy nyerhet,mert a némákat,meg a vakokat,meg az egyéb valamilyen hasonló fogyatékossággal rendelkezőket nem szokták díjazni,de amikor Fanni díjat kapott nagyon örültem
akkor nem mikor az első 5 kiesőben ott volt Szandra is.szerintem nagyon szép lány ő is
@PankaaFruit nyugi barátosném,én végig olvastam,és a 3.helyezettel sokaknak van problémájuk,nem csodálom,hiszen szerintem nem érdemelte meg hogy megnyerje a miss earth hungary címet..
2011. július 15. 13:23
Szerintem a 2. meg a 3. helyezett nagyon csúnya, főleg az a Szabó Dóra, a Linda is szép, de voltak nála azért szebbek, főleg a Szentiványi Szandra.
2011. július 15. 13:23
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
most nem azért, de én nem hiszem el, hogy ezeknél szebb lányok nem jelentkeztek!!! a 3. helyezett nem igazán mondható szépnek, a 2. helyezett sokkal idősebbnek néz ki a korához képest, az 1. helyezett meg elég szép, de ezer nála szebb lány él Magyarországon!! Én egész végig Fanninak szurkoltam, mert ő volt az egyik legszebb és legszimpatikusabb lány!! Naa de és, hogy SP még kétszer is föllépett!! Hát nála nagyobb előadót nem találtak!!
2011. július 15. 13:36
|
Nennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 114807 offline
|
Szép a nyertes lány. De sztem nem elég érett a világversenyhez. Elég butuska szegény, a nyilatkozataiból ítélve.
a 2. 3. helyezett UFO-fejű, főleg Dóra... Tényleg nem szép szegény.De amúgy szimpi.
A 4. (Fanni) meg szociális alapon lett kiválasztva, az elejétől nyomatták a kiscsajt.
Aranyos, meg bájos, de annyira átlagos h az már fáj.
Mint egy helyes kiscsaj a szomszédból.. Nem értem hogy nyerhette el akárcsak a 4.helyet is..
Vagyis tudom hogy, ahogy már írtam: szociális alapon..
Egyik lánynak sincs amúgy esélye világversenyen, szóval mindegy.
a 2. 3. helyezett UFO-fejű, főleg Dóra... Tényleg nem szép szegény.De amúgy szimpi.
A 4. (Fanni) meg szociális alapon lett kiválasztva, az elejétől nyomatták a kiscsajt.
Aranyos, meg bájos, de annyira átlagos h az már fáj.
Mint egy helyes kiscsaj a szomszédból.. Nem értem hogy nyerhette el akárcsak a 4.helyet is..
Vagyis tudom hogy, ahogy már írtam: szociális alapon..
Egyik lánynak sincs amúgy esélye világversenyen, szóval mindegy.
2011. július 15. 13:38
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
hát, én nem vagyok megelégedve a helyezettekkel... mind a hármójuknál voltak sokkal szebbek!!! én pl. Bertók Mariannának és Konkoly Ágnesnek szurkoltam..
Hármójuk közül tényleg Szunai Linda a legszebb, dehát az a két másik...
a 2. helyezettel még nem is lenne bajom (bár tényleg olyan, mint egy erős 40-es, aki fénykorában bombázó volt..), dehát a 3.
ahogy PankaaFruit írta: elég rovarfejű
Hármójuk közül tényleg Szunai Linda a legszebb, dehát az a két másik...
2011. július 15. 13:38
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Én örülök hogy ő nyert szerintem nagyon szép!
Fanninak is nagyon örültem !
hát a 3.helyezetten meg voltam botránykozva
hisz milyen ronda arca van !
a második helyezett-nél is voltak szebbek
ő is szép ! De voltak ott szebbek is ! De Lindának örültem ! Mert ő nagyon szép!
Fanninak is nagyon örültem !
hát a 3.helyezetten meg voltam botránykozva
hisz milyen ronda arca van !
a második helyezett-nél is voltak szebbek
ő is szép ! De voltak ott szebbek is ! De Lindának örültem ! Mert ő nagyon szép!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: