Szunai Linda lett hazánk szépe
2011. július 15. 12:14
azt még elfelejtettem írni, hogy talán kicsit leégették azzal Magyarországot, hogy ilyen műsort csináltak...azthittem sokkal "nemzetközibb" lesz...
2011. július 15. 12:23
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Hűűűű, én nagyon meglepődtem amikor kimondták a nevét!! Mindenkire számítottam, csak rá nem!! Kicsit ellenszenves nekem ez a lány, bár aranyos volt, h majdnem elsírtam magát annyira izgult:) Szabó Dóra olyan lány, aki nem mindenki tetszését fogja elnyerni, de nem véletlenül választották meg, különlegesen szép arca van, olyan, amilyet megjegyzünk...gondolom ez játszott szerepet a döntésben. Betta is jó választás volt, Miss World helyett lehetett volna mást választani, voltak szebbek nála, tényleg nem fog világversenyt nyerni, de semmi baj, majd jövőre én....
2011. július 15. 12:26
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Kis Fannival pedig mindenképpen akartak díjat hazavitetni, borítékolható volt, h a közönség rá szavaz, szóval így is úgy is versenyre megy...Ő tuti nem fogja égetni a hazánkat, az lesz, h mi magyarok milyen jófejek vagyunk, kiküldünk egy siket lányt..
Jó ez így, első háromba úgysem rakhatták volna be, mert hiába kedves bájos,és közönségkedvenc, nem ő volt a legesszebb. Amúgy ki az a Haddaway????
2011. július 15. 12:37
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
ez a műsor szégyen volt. a válogatáson mutattak egy csomó gyönyörű lányt, és erre ilyen nyomorékok jutnak be?! szánalmas. egyedül a 6-os konkoly ági volt gyönyörű, a többi olyan szinten van, hogy rondasági versenyre nevezhetnének. nevetséges ez az egész, a zsűri tagok meg ütődöttek...
2011. július 15. 12:39
én Fanninak és Lindának szurkoltam legjobban ,nagyon örülök nekik ,bár Szabó Dóra nem értem hogy került be a döntőbe de nem azért de szerintem nagyon csúnya tőle még talán én is szebb vagyok :S
2011. július 15. 12:39
Tényleg szép meg minden de van nála szebb csaj is hát a 3dik helyzet nem valami szép . Weisz faninak kellet volna nyerni.
2011. július 15. 12:41
Hát nem is tudom...Linda sem csúnya de nem is annyira szép.Fanninak örültem, gyönyörű lány.
Amikor az első öt közül Szentiványi Szandra kiesett egy kicsit meglepődtem, csalódott voltam, mert szerintem igenis nagyon szép.
Meg néhányan "csúnyák" voltak,de csak pár volt szép(számomra).
Amúgy meg az 'rtl'-en egy "színvonalasabb" volt.
Meg néhányan "csúnyák" voltak,de csak pár volt szép(számomra).
Amúgy meg az 'rtl'-en egy "színvonalasabb" volt.
2011. július 15. 12:50
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Hát..elmondom a véleményem.
Ilyen semmire kellő zsűrit amilyen MO.-nak van itt a Szépségkirálynő műsornak még soha nem láttam! Mindenki azt mondja,hogy szakmai szempontokból nézik a lányokat...és akkor kiválasztják a legcsúnyábbakat?Az első helyezet még nem de a második és a harmadik...a harmadik helyezettnek olyan feje van mint egy rovarnak a második pedig egyszerűen nem szép,semmi szépség nincs benne...
Mindig csak a szakmai szempontok de hát így sohha nem lesznek szépek a nyertesek...nem csak a szakmai szempotokat kell nézni,hanem azt ,hogy szép-e...és úgy tudtam ,hogy pont ez a lényege..lehet,hogy ezt csak én látom így de engem nagyon felháborított ez a dolog...legalább az első nem olyan ronda sőt szép de voltak nála szebbek is...remélem jövőre nem ez a zsűri lesz mert ezek amatőrök..
Am nekem a 6-os,a 4-es,a 23-as tetszett a legjobban és a talánban benne volt még a 19-es és a Linda..
Köszönöm annak aki végigolvasta a felháborodásomat
Ilyen semmire kellő zsűrit amilyen MO.-nak van itt a Szépségkirálynő műsornak még soha nem láttam! Mindenki azt mondja,hogy szakmai szempontokból nézik a lányokat...és akkor kiválasztják a legcsúnyábbakat?Az első helyezet még nem de a második és a harmadik...a harmadik helyezettnek olyan feje van mint egy rovarnak a második pedig egyszerűen nem szép,semmi szépség nincs benne...
Mindig csak a szakmai szempontok de hát így sohha nem lesznek szépek a nyertesek...nem csak a szakmai szempotokat kell nézni,hanem azt ,hogy szép-e...és úgy tudtam ,hogy pont ez a lényege..lehet,hogy ezt csak én látom így de engem nagyon felháborított ez a dolog...legalább az első nem olyan ronda sőt szép de voltak nála szebbek is...remélem jövőre nem ez a zsűri lesz mert ezek amatőrök..
Am nekem a 6-os,a 4-es,a 23-as tetszett a legjobban és a talánban benne volt még a 19-es és a Linda..
Köszönöm annak aki végigolvasta a felháborodásomat
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: