SP produkciója meg csodás volt
Szunai Linda lett hazánk szépe
2011. július 15. 11:42
A miss Earth elég kutyafejű
omg
2011. július 15. 11:44
Úgy látom ez a barnák éve lett
Am. tényleg szép lány, mondjuk a Universe győztes nem tetszik. Nem tudja valaki, hogy most hogyhogy a TV2 rendezte, nem az RTL?
szerk.: A másik udvarhölgy sem tetszik, csak annak nem volt adatlapja, a közös képet meg nem is figyeltem, csak miután elküldtem a hozzászólást. xD Mindegy, a királynő szép lett
szerk.: A másik udvarhölgy sem tetszik, csak annak nem volt adatlapja, a közös képet meg nem is figyeltem, csak miután elküldtem a hozzászólást. xD Mindegy, a királynő szép lett
2011. július 15. 11:52
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Néztem tegnap az adást, lehet hogy nem kellett volna.
Gratulálok a TV2-nek ezért a színvonalas műsorért. Majka végig marhaságokat beszélt, azt sem tudta hány lány áll a színpadon, meg mennyi esik ki...
SP maga volt a tragédia, könyörgöm, akkor már playback-eljen, ha élőben nem tud énekelni... Ami nem megy, azt nem kéne erőltetni.
A zsűri tagjai között is voltak roppant "hozzáértők".
A lányok között voltak szépek... viszont én nem vagyok megelégedve ezzel a hármassal. Maximum még Lipcsei Betta az, aki megérdemelten kapott koronát.
Szunai Linda szép meg minden, de egy világversenyen nem fogunk vele sokra menni... Nincs benne semmi különleges, szerintem tök átlagos, és elég hülyén is mosolyog...
Szabó Dórával meg végképp nem, nem is értem hogy kaphatta meg a Miss Earth Hungary címet.
SP maga volt a tragédia, könyörgöm, akkor már playback-eljen, ha élőben nem tud énekelni... Ami nem megy, azt nem kéne erőltetni.
A zsűri tagjai között is voltak roppant "hozzáértők".
A lányok között voltak szépek... viszont én nem vagyok megelégedve ezzel a hármassal. Maximum még Lipcsei Betta az, aki megérdemelten kapott koronát.
Szunai Linda szép meg minden, de egy világversenyen nem fogunk vele sokra menni... Nincs benne semmi különleges, szerintem tök átlagos, és elég hülyén is mosolyog...
Szabó Dórával meg végképp nem, nem is értem hogy kaphatta meg a Miss Earth Hungary címet.
2011. július 15. 11:52
én tudom mert ez nem ojan mint az rtl klubbon
sokkal kisebb rendezvény.majd ott is lesz.
sokkal kisebb rendezvény.majd ott is lesz.
2011. július 15. 11:57
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
szerintem Sp-nek kellett volna nyernie...
2011. július 15. 12:01
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
én neki szurkoltam
2011. július 15. 12:09
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
hát én mindenképpen Konkoly Áginak adtam volna a nyertes koronát, sztem messze ő volt a legszebb
2011. július 15. 12:10
|
|
lizzy_starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 155235 offline
|
szerintem qurva ronda :/ konkoly ágii volt a legszebb
2011. július 15. 12:13
|
|
s.cica2030új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 80 Csatolások: 34 Azonosító: 153397 offline
|
Az első kettő helyezet szép de a 3. ...
Az valami borzalmas.
Az valami borzalmas.
2011. július 15. 12:13
Nem tudom, szerintem egyáltalán nem szép. Én Weisz Fanninak szurkoltam, bár őt úgyse választották volna be, mert süket. De azért jó, hogy ő is nyert vmit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: