Szunai Linda lett hazánk szépe
2011. július 15. 20:30
|
|
Bot Krisztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 153648 offline
|
Én Lindának szurkoltam elejétől fogva és annyira örülök megnyerte!!!!!!!!
nagyon szép csaj
2011. július 15. 22:08
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
a jobb oldalit lecseréltem volna másra. Am Linda gyönyörű.
2011. július 16. 00:24
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
a 3.helyezettel nem értek egyett xxd a másik 2 helyes : D én még azt a barnahajú göndört akartam volna aki az elsőben kiesett vagy a fannit : D
2011. július 16. 10:27
|
|
bellaswan1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 130472 offline
|
a jobb szélső nem szép annyira, a linda pedig szép.
2011. július 17. 11:41
Én viszonylag elégedett vagyok az eredménnyel,különösen Lindával.Sokkal jobb választásokat láttam most mint az előző évek során.Habár nem mondanám hogy olyan nagyon kiemelkedőek,de jobbak mint a korábbiak.
2011. július 17. 12:17
|
|
Damondaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 146124 offline
|
én minden évben csalódom a királynő választásban de azért idén is megnéztem a 3. helyezet egy bányarém a 2. sztem szép az első pedig normális semmi extra nem neki kellett volna nyerni...
2011. július 17. 15:21
Én Bettát raktam volna az első helyre.Azért Linda is gyönyörű.
2011. július 17. 16:14
|
|
kiskacsa73új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155694 offline
|
Nekem a műsor színvonalával nem volt problémám. Nagyon tetszett a tejes-rózsaszirmos bemutatkozásuk. A végeredmény már kevésbé. A harmadik helyezett kifejezetten csúnya szerintem, bár különleges arca van. A második nem tetszik nekem, viszont a harmadik szép, de semmi különleges nincs rajta sok ilyen lány van. Véleményem szerint az első kettőnek semmi esélye nincs a döntőn (főleg nem a gyönyörű Dél- Amerikai, ukrán lányok ellen), de a harmadik pont az érdekes arca miatt lehet jól fog szerepelni. Egyébként szerintem Konkoly Ági volt magasan a legszebb (első ránézésre egyből Cheryl Cole jutott az eszembe) neki kellett volna nyernie és nem tudom a zsűri hova tette megint a szemét. Az elmúlt évek legszebbje nekem a Budai Zsuzsi volt.
2011. július 17. 20:29
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Szerintem mind a három lány szép.Nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése ezért sem érdemes azt vitatni,hogy ki a szebb.Én személy szerint Weisz Fanninak szurkoltam,de éreztem,hogy nem ő fog nyerni.A műsor az átlagos színvonalhoz képest egész jó volt,bár én SP próbálkozását az énekléshez nem engedtem volna.
2011. július 18. 00:21
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
én a 01-esnek és lindanak szurkoltam, szóval az első helyezéssel nincs bajom,de a másik két banya hát az vm tragédia!!!!! az egyik már idegesitően ronda, a másik pedig csak szimplán irritáló.... szóval szörnyű. de mondjuk a koronakat feltevo lányok sem voltak szebbek...hogy hol a zsűri szeme minden évben.... annyi gyönyörű lány volt pedig még....
2011. július 18. 00:28
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Tényleg gyönyörű lány, neki szurkoltam a kezdetektől fogva, illetve Weisz Fanninak, igazán megérdemelték mindketten a győzelmet
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: