amúgy gratulálok
Kate Hudson és kedvese elnevezték gyermeküket
2011. július 15. 13:47
|
|
glamster.candyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 154665 offline
|
gratulálok!!
nem rossz név!!!
2011. július 15. 14:03
|
|
LovelyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 145742 offline
|
Nekem tetszik a neve
2011. július 15. 14:43
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.15. 09:35)
Honnan szedtek ilyen ökörséget, hogy csak a királyi családoknál használnak 2 keresztnevet?
És az nem baj, hogy Sunday Rosenak is több neve van? Sunday Rose Kidman? Sőt több helyen úgy írják, hogy Sunday Rose Kidman Urban ...
És az nem baj, hogy Sunday Rosenak is több neve van? Sunday Rose Kidman? Sőt több helyen úgy írják, hogy Sunday Rose Kidman Urban ...
Egy szóval sem írtam, hogy csak a királyi családoknál használnak 2 keresztnevet... Egyébként is, itt már 3-ról van, szó, de mindegy
A Kidman és az Urban még mindig vezetéknév.
2011. július 15. 14:47
Hát elég érdekes nevet választottak neki.
Sok boldogságot nekik
Sok boldogságot nekik
2011. július 15. 14:51
Idézet (milasnape @ 2011.07.15. 14:43)
Egy szóval sem írtam, hogy csak a királyi családoknál használnak 2 keresztnevet... Egyébként is, itt már 3-ról van, szó, de mindegy
Azt írtam, hogy a királyi családoknál még érthető, ha egy csomó keresztneve van.
A két keresztnév pedig elég megszokott, hisz tiszteletből szokták nagymama nevét vagy ilyesmit adni, de én csak azt írtam, nem értem, hogy minek kell már 3... Úgysem használja majd. Azt sem írtam, hogy nem adhatnak neki, csak hogy nem értem, minek... Ne forgasd ki a szavaimat, kérlek 
A Bellamy a gyerek apjának a vezetékneve, tehát Bingnek (furcsa így leírni
2011. július 15. 15:20
Idézet (Esszy @ 2011.07.15. 14:51)
A Bellamy a gyerek apjának a vezetékneve, tehát Bingnek (furcsa így leírni
) két keresztneve van, a Bingham és a Hawn. Bellamy a családnév.
Nah, ez a ciki Viszont akkor nem szóltam semmit, ne haragudj, Toto, ezt nagyon benéztem O.o Sajnálom.
Ugyanakkor ezt leszámítva, a három keresztneves dologgal kapcsolatban tartom a véleményem, csak így ugyebár az már nem idevágó téma.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: