A színész legújabb filmje kapcsán csatlakozott a Los Angeles-i rendőrséghez filmbeli partnerével, Michael Peñával, akivel egy gyilkosság szemtanúi voltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jake Gyllenhaal csatlakozott a rendőrséghez
2011. július 14. 22:29
2011. július 14. 22:35
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
jézusom, "egy lövöldözés szemtanúivá váltak"
áá ez amerikában mindennapos xD egyébként olyan édes ezen a képen *-*
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. július 14. 22:42
De durva, mekkora nyomást érezhettek azalatt. Egyébként értékelem, hogy egyes filmekbe tényleges energiát fektetnek, és nemcsak színészkednek, hanem megpróbálják életszerűen csinálni. Remélem, jó film lesz
2011. július 14. 22:49
Ilyenkor állandóan telefonbetyárkodnék a Los Angeles-iek helyében, remélve, hogy őt küldik ki. Egyébként is megnézném egyenruhában vagy nélkül? XD
Na komolyra fordítva a szót, ez azért elég durva eset, amihez kivitték, még jó, hogy nem esett semmi baja. Tapasztalatgyűjtésre viszont tényleg ez a legalkalmasabb, így tényleg a legnagyobb profizmust láthatjuk majd tőle viszont.
Na komolyra fordítva a szót, ez azért elég durva eset, amihez kivitték, még jó, hogy nem esett semmi baja. Tapasztalatgyűjtésre viszont tényleg ez a legalkalmasabb, így tényleg a legnagyobb profizmust láthatjuk majd tőle viszont.
2011. július 14. 22:58
Na ez egy plusz pont,hogy forgatási munkán kívűl is foglalkoznak a szerepükkel.Rendőrös film jól hangzik.De ami történt az tényleg elég merész,még bajuk is eshetett volna.Szerencsére nem így lett.
2011. július 14. 23:10
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Miért ez a kép lett betéve?
Iszonyat régi kép, te is tudod, hogy köze nincs a mostani Jake-hez, se a projekthez.
Jó, tudom, ne kötözködjek, meg a te választásod, hisz te írtad a cikket, de nem bírom elmenni emellett... Ha ez egy marketing fogás akart lenni, hogy a nem-Gyllenhaalic 'rajongók' is megnézzék majd a filmet, mert Jake milyen cuki ezen a képen, akkor tuti bejön majd.
Csak jó nagyot fognak csalódni, hogy ott kigyúrtabb, le van borotválva a haja és nem ilyen fiatal.
Egyébként a cikk tetszik, nagyon becsülöm Jake-ben, hogy ennyi mindent tesz a szerepért, főleg, ha ilyen történik. Bár szerintem ezek után egyébként is kötelező lenne végigkövetniük a nyomozást, mivel ők a szemtanúk. Elég megterhelő lehet ilyet látni élőben.
A filmet pedig ezután még jobban várom.
Egyébként a cikk tetszik, nagyon becsülöm Jake-ben, hogy ennyi mindent tesz a szerepért, főleg, ha ilyen történik. Bár szerintem ezek után egyébként is kötelező lenne végigkövetniük a nyomozást, mivel ők a szemtanúk. Elég megterhelő lehet ilyet látni élőben.
2011. július 14. 23:44
|
|
Carla7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 129152 offline
|
nekem ez gyanús.. pont ott vannak, mikor kutatnak, és hirtelen előjön a semmiből valaki, aki elkövet egy bűntényt.. és Jakeék máris nyomozhatnak.. szerintem ez gyanús, de az is lehet, hogy csak véletlen..
2011. július 14. 23:45
Domcicc: Van ennél cukibb kép is
Ez le volt mentve a gépemen, és googlén szarok vannak, fanszájtra meg lusta voltam felmenni :'D
2011. július 14. 23:52
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Klauc: szerintem minden képen édes <3 
egyébként nem tudom, mit mondjak, milyen lehetett egy bűncselekményt látni :S izgis az biztos, de ugyanakkor ijesztő is lehetett :S
de legalább Jake nem sérült meg
a filmjét meg tuti megnézem
egyébként nem tudom, mit mondjak, milyen lehetett egy bűncselekményt látni :S izgis az biztos, de ugyanakkor ijesztő is lehetett :S
de legalább Jake nem sérült meg
2011. július 15. 11:07
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Nem semmi
Egy ilyen esemény(bár én nem éltem át) szerintem teljesen megváltoztathatja az ember életét
Kíváncsian várom a filmet és ahogy Clélia is írta remélem hogy hogy így jól fog teljesíteni
Egy ilyen esemény(bár én nem éltem át) szerintem teljesen megváltoztathatja az ember életét
Kíváncsian várom a filmet és ahogy Clélia is írta remélem hogy hogy így jól fog teljesíteni
2011. július 15. 11:07
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
2011. július 15. 13:04
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Látni egy lövöldözést, elég durva! A filmet meg már nagyon várom, biztos tök jó lesz.
Jó, hogy ennyire komolyan veszi a színészkedést, hogy beáll a rendőrséghez, hogy jobban megismerje a karakterének munkáját.
Jó, hogy ennyire komolyan veszi a színészkedést, hogy beáll a rendőrséghez, hogy jobban megismerje a karakterének munkáját.
2011. július 15. 17:30
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Szeretem, mikor a színészek így dolgoznak rá a hitelességre, elég csak A zsaruk becsületére gondolni, ahol a stáb hónapokig együtt dolgozott a rendőrséggel! Ott Farrell és Norton, itt Gyllenhaal és Peña.. Bíztató.
2011. július 17. 15:12
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.07.14. 23:45)
Domcicc: Van ennél cukibb kép is
Ez le volt mentve a gépemen, és googlén szarok vannak, fanszájtra meg lusta voltam felmenni :'D
Tudom, hogy van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.