A napokban kiderült, hogy Cheyenne Kimball otthagyta a Gloriana zenekart, amelynek már négy éve a tagja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cheyenne Kimball otthagyta a Glorianát
2011. július 14. 10:53
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
2011. július 14. 13:28
Igazából én nem is annyira sajnálom.Csak azt,hogy lehet,hogy szólóban sem folytassa
2011. július 14. 14:43
Ne idegesítsetek fel! Ez tényleg nem az én napom...
2011. július 14. 21:18
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
2011. július 15. 08:54
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Ez fura. nem olyannak néz ki, aki szó nélkül otthagyná az együttest. Szerintem más álla háttérben. sok sikert kívánok neki, és az immáron három tagúra csökkent együttesnek is!
2011. július 15. 11:12
Nem ismerem őket de általában ez van, hogy az egyik kilép vagy ilyesmi...
2011. július 15. 13:43
Én csak arra tudok gondolni, hogy igazából nem sok teret adtak neki az együttesben. Főleg Rachel és Tom viszi az egészet. A debütáló albumon, ha jól emlékszem, egyedül a You Saidet énekelte Cheyenne. Nekem megvan a szólóalbuma is, meg is vettem, annyira imádok rajta pár dalt, de a Glorianaból is hiányozni fog nagyon. Annak viszont örülök, hogy az új lemezen még közreműködött és hallhatjuk. 
Mondjuk nem is értem, hogy az első kislemezben miért csak Tom énekel. Mármint kell ilyen dal is, de miért pont azt jelentették meg, nem értem. Ajj. Szomorú vagyok, na.
De ha Rachel lépett volna ki, akkor lennék igazán depressziós, szóval még örülhetek is...
Mondjuk nem is értem, hogy az első kislemezben miért csak Tom énekel. Mármint kell ilyen dal is, de miért pont azt jelentették meg, nem értem. Ajj. Szomorú vagyok, na.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: