Korábban már többször szó esett róla, hogy Chenoa készíti új lemezét, de a mai nap folyamán egy kicsit a rajongók is bepillanthattak a munkálatokba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chenoa stúdióba vonult
2011. július 13. 21:43
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2011. július 14. 08:11
Én sem tudtam hogy ki ő, de legalább utánanéztem...am sok sikert hozzá
2011. július 14. 10:27
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
babeLOL- hasonlóképpen voltam, mint te
2011. július 14. 20:26
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Annyira unom már, hogy csak ilyeneket tudtok kommentelni hozzá, hogy nem ismeritek, meg eddig nem hallottatok róla... Ott van az adatlapja, olvassátok el, ha felkeltette az érdeklődéseteket, nézzetek utána a munkásságának (itt a portálon is van fent tőle például nem egy videó), aztán lehet kommentálni... (de akkor sem muszáj - csak ha van épkézláb gondolatotok)
2011. július 14. 22:09
Jó, hogy megint érkeznek olyan albumok, amikre érdemes várni, Chenoa újdonsága pedig nagyon is közöttük van. Olvastam egy spanyol fórumon, hogy állítólag egy pörgős lemezzel készül, olyan igazi chenoással
Hát Isten lássa lelkem, nem bánnám, bár azért egy-két Volverte a ver típusú balladát is szeretnék a korongra
Az eddigi "értelmes" hosszászólásokra meg csak annyit, hogy no comment...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. július 15. 13:38
|
|
|
Idézet (I Love GDragon @ 2011.07.15. 11:11)
Azt se tudom ki ez...ez egyáltalán híresség...
Na most már tényleg be lehet fejezni...
Lehet, hogy nem annyira ismert, mint dzsánsztínbíber meg májliszájrusz és szelénagomez, de összességében legalább elismertebb...
2011. július 15. 13:40
|
|
|
Idézet (Liza89 @ 2011.07.14. 22:09)
Jó, hogy megint érkeznek olyan albumok, amikre érdemes várni, Chenoa újdonsága pedig nagyon is közöttük van. Olvastam egy spanyol fórumon, hogy állítólag egy pörgős lemezzel készül, olyan igazi chenoással
Hát Isten lássa lelkem, nem bánnám, bár azért egy-két Volverte a ver típusú balladát is szeretnék a korongra
2011. július 15. 20:39
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.15. 13:40)
Én abszolút el tudnék képzelni egy rock (vagy inkább rockosabb) albumot tőle, a hangja meglenne hozzá, az fix. Pont egyik nap néztem egy friss, pár perces interjút vele az új album kapcsán, és megint rácsodálkoztam, milyen mély és szexi hangja van.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. július 16. 10:03
|
|
|
Idézet (Liza89 @ 2011.07.15. 20:39)
Én abszolút el tudnék képzelni egy rock (vagy inkább rockosabb) albumot tőle, a hangja meglenne hozzá, az fix. Pont egyik nap néztem egy friss, pár perces interjút vele az új album kapcsán, és megint rácsodálkoztam, milyen mély és szexi hangja van. 
Ó igen... Pontosan. Amikor még az OT-ben énekelte például a Best-et, hát jaj...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.