Lexi St. George lesz az új Rebecca Black?
2011. július 14. 18:41
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
egy kicsit tényleg jobb, mint Rebbeca B., de szerintem ez túl pörgős. Úgy látszik, hogy most minden 13-14 éves csajszi bulizni akar. Miért nem tudnak valami művészi klipet illetve zenét létrehozni???
2011. július 14. 18:47
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
sztem sokkal jobb hangja van mint rebecca black-nek..de nemaza legjobb zene..meg a klip..hát...és...ténleg nagyon hasonlit emma watson-ra..jesszus...xD
2011. július 14. 18:57
uhh nekem nem jön bee! am hasonlít (persze külsőre csak) Emma Watsonra! De ha így folytattja sztem nem lesz könnyű dolga középiskolában... =/
2011. július 14. 18:59
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
szimpi volt addig amíg nem kezdett énekelni..az biztos,hogy jobb mint Rebecca Black. Hangja különösebb nincsen ilyet mindenki tud,a dal uncsi,a videoklip átlagos de viszont szörnyen színészkedik...
2011. július 14. 19:00
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
*tényleg hasonlít a feje Emma Watsonéra*
2011. július 14. 19:29
|
|
LovemeSPN |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 2572 Azonosító: 140291 offline
|
Hát tényleg olyan a fejem mit Emmáé. De neki sokkal jobb a hangja van mint Rebecca Black-nek, de ez a klip és a dal egyszerűen katasztrófális. Sokkal tehetségesebb.
2011. július 14. 21:18
Nos nekem az a véleményem hogy sokkal jobb mint rebecca..de az az oo oo oo az szörnyű..viszont a hangja nem olyan roszz és szép lány
2011. július 15. 11:07
Vicc ,hogy mindenkit ehhez a szerencsétlenhez hasonlítanak, már bocsánat. Komolyan, lehet ,hogy ez is hasonlít rá de akkor sem kéne le Rebeccázni. 
Amúgy a szám elég barbies lett
Amúgy a szám elég barbies lett
2011. július 15. 11:22
|
|
Zsancyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 369 Csatolások: 1 Azonosító: 139697 offline
|
jajj..remek még egy olyan aki azt hiszi h hűű de jó hangja van és ebből nagy karrier lesz-.-".
lehet hogy jobb hangja van mint Blacknek de akkor is ne már könyörgöm..
lehet hogy jobb hangja van mint Blacknek de akkor is ne már könyörgöm..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: