Lexi St. George lesz az új Rebecca Black?
2011. július 13. 22:59
Nem tom elég szánalmas rebecca black trónjára ülni ha egyáltalán van ;/. Nem értétek a lovakhoz ;/.
2011. július 13. 23:02
Rebecca.., Sokkal jobb hangja van ennek a csajnak..., de azért nem leszek vele puszi-pajtás
2011. július 13. 23:25
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
hát még szerencse,hogy nem megy a youtube-om mert szerintem kitépném az összes hajszálam
az Ark Music Factory-t pedig befuccsoltatom,mert botfülő ott mindenki
az Ark Music Factory-t pedig befuccsoltatom,mert botfülő ott mindenki
2011. július 13. 23:42
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
őőh. és én miért nem vagyok híres csesszék meg?ezzel az erővel... bár még lehet jobb hangom van...-.- najo. lehet a valóságban az ő hangja is jó. de max jó. nem kiemelkedő.... akkor meg minek? talán apuci ilyen jól keres? egyék a népek. egyébként az én apám festő. nem ad meg mindent amit kérek, de legalább egy kis művészetet csempész az életembe. az övé meg gagyi kéthónapos csillogást.
2011. július 14. 01:02
|
mesii123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 129849 offline
|
De sok tehetségtelen van a világon :: én inkább csak sajnálni tudom az ilyen embereket:: nem nagyon szörnyű. / de komolyan szerintem el lettünk volna nélküle :.. Inkább tanuljon. Mert ebből a bohóckodásbol nem
Fog megélni :/
Fog megélni :/
2011. július 14. 07:17
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Köszönjük ezt az újabb Isteni csodát
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: