Lexi St. George lesz az új Rebecca Black?
2011. július 13. 21:58
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hátt..az már biztos,hogy jobb hangja van mint Rebecca-nak,de nem jó.Hanem olyan átlagos,stílustalan.És sztem is hasonlít egy kicsi Emma Watson-ra:D
2011. július 13. 22:01
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Nehezemre esett meghallgatni, de ink őt hallgatom mint Rebeccát
2011. július 13. 22:02
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
Azért el kell ismerni, hogy jobb, mint a Friyday, ennek a csajnak legalább van valamennyi hangja, ami Rebecca-ról nem mondható el. Nem mondom, hogy tetszik, de azt sem, hogy utálom, olyan semleges a számomra, mint sok más " énekes"
2011. július 13. 22:07
Ez valami borzadály! Azt is meg merem kockáztatni, hogy a Fridaynél is pocsékabb oO
2011. július 13. 22:07
még mindig jobb, mint Rebecca Black, de sajnos a fülem még így is maradandó károsodásokat szenvedett. Nincs annyira nagyon szörnyű hangja, na de a jótól is nagyon távol áll...
2011. július 13. 22:08
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Nah ne már! Mindenki Rebecca Black akar lenni?! Tegnap is olvastam,hogy valami csajt szintén hozzá hasonlítanak. Amúgy meg ennek a lánynak egy fokkal a tűrhetőbb a hangja,a hangsúly a tűrhetőn van. A szám se annyira pocsék, mint a Friday. De ahogy illeg-billeg a kamera előtt pff :S 1:37-től azok a fejek és azok a mozdulatok XD Nos abban szerintem mindenki egyet ért, hogy nem ért sokat a zenéhez,de azért Black-től mindenki jobb...Kivéve egy csaj csak annak nem tudom a nevét, de ha megtalálom leírom. Amúgy meg be kéne ennek az Ark Music Factory-nak tiltani a munkásságát. Lehet,hogy Osama Bin Laden küldte őket, hogy halála után így terrorizálják a népet
2011. július 13. 22:09
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Nem tudom,hogy miért de engem Emma Watson-ra emlékeztet
Amúgy Rebeccánál azért jobb
Amúgy Rebeccánál azért jobb
2011. július 13. 22:10
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (DisneyFan @ 2011.07.13. 22:09)
Trónjára? Milyen trónjára? 
A világ legidegesítőbb hangja trónra
2011. július 13. 22:12
Idézet (DisneyFan @ 2011.07.13. 22:09)
Trónjára? Milyen trónjára? 
Arra, amit a youtube-dislikeokból építtetett magának...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: