Brózik Klári búcsúzik a Jóban Rosszbantól
2011. július 14. 10:54
Rettenetesen fog hiányozni, nélküle már nem lesz az igazi a sorozat, engem is csak az vigasztal, hogy Végh Judit talán visszatér majd. Már akkor sejtettem a dolgot, amikor Klári levágatta a haját, mert pont előző nap mondta a Jóban Rosszban producere, hogy ilyen drasztikus változásokat csak a stábbal való hosszas egyeztetések után engedhetnek meg maguknak a színészek.
Egyébként annyira jellemző, hogy mindig a népszerű színészek/színésznők válnak ki egy-egy ilyen sorozatból, aztán rendszerint soha az életben nem hallunk róla, hacsak nem jár gyakran, vagy egyáltalán színházba az ember, de ez nyilván csak keveseknek adatik meg. Ezeket a közkedvelt embereket pedig felváltják ezek a 0 tudású és tehetségű 7-14 éves, szépen mosolygó kisgyerekek, akiktől meg kifordul a néző gyomra...
Ezzel a kilépéssel végleg eltűnik a szemünk elől, pedig egy hihetetlenül jó és profi színésznő, emellett egy nagyon kedves személyiség.
Egyébként annyira jellemző, hogy mindig a népszerű színészek/színésznők válnak ki egy-egy ilyen sorozatból, aztán rendszerint soha az életben nem hallunk róla, hacsak nem jár gyakran, vagy egyáltalán színházba az ember, de ez nyilván csak keveseknek adatik meg. Ezeket a közkedvelt embereket pedig felváltják ezek a 0 tudású és tehetségű 7-14 éves, szépen mosolygó kisgyerekek, akiktől meg kifordul a néző gyomra...
Ezzel a kilépéssel végleg eltűnik a szemünk elől, pedig egy hihetetlenül jó és profi színésznő, emellett egy nagyon kedves személyiség.
1 felhasználónak tetszik:
Kelly
2011. július 14. 12:15
nem márr!!! pedig azt hittem, hogy végre megint összejönnek a Zolival és minden jó lesz!
sajnálom, hogy elmegy. nélküle nem lesz az igaz :/
2011. július 14. 13:07
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
ne már!
2011. július 14. 13:21
Nehogy elmennyen :/
Ő az egyik kedvencem, számomra ez szörnyű hír
((((( Klárii ♥ (>>Margit<<)
(
2011. július 14. 13:41
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
kár
2011. július 14. 14:08
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
A kezdetektől fogva ő volt a kedvencem. Nagy kár hogy elmegy.
Kelly
2011. július 14. 14:47
Ne már!!! Kár, hogy elmegy.
Ő volt az egyik kedvencem.
2011. július 14. 15:33
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Az elejetol o volt az egyik kedvencem:(
Nemtudom lesz-e ertelme tovabbnezni:(
Az elejetol o volt az egyik kedvencem:(
Nemtudom lesz-e ertelme tovabbnezni:(
2011. július 14. 15:39
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Én is nagyon sajnálom, hogy elmegy, Végh Juditot >Dórit< is nagyon sajnáltam, de legalább ő biztos visszatért. Ha még pár év de legalább tudjuk, hogy még találkozunk vele. Ha Klári úgy érzi így lesz a jó, és boldog lesz, akkor örülök, nem hiába hagyta ott a sorozatot. Hozzá kell tennem, még ez is jobb, mintha szereplőcsere lenne. Mondjuk mikor Barbit cserélték, akkor szerintem jól megcsinálták. Ötletes volt. Hiányozni fog! :'(
Charmed and Dangerous
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.