Már megkezdődtek a válogatásai Mexikó legújabb, az amerikai The Voice mintájára készülő tehetségkutatójának, a La Voz de Méxicónak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mexikó is keresi a hangját
2011. július 13. 17:15
2011. július 13. 18:01
Háttal ülve? Ez így lesz fair! Mert amúgy nem az, hisz mindenki arra megy, hogy jól nézzen ki valaki, + a smink csodákra képes
Remélem itt is leadják, kíváncsi vagyok, így kik jutnak tovább, de ez legalább jobb lesz.
2011. július 13. 18:18
Ú, Alejando Sanz *-* <3 Ilyenkor nagyon tudom sajnálni, hogy nem tudok spanoylul, mert szívesen nyomon követném...
De talán még így is, ha rábukkanok valahol, hisz még az előadásokat is érdekes lesz hallgatni, ha olyan színvonalas lesz, mint az amerikai, akkor legalábbis mindenképp, hisz itt TÉNYLEG csak tehetségek voltak.
2011. július 13. 18:31
így hogy háttal ülve választják,ki így sokkal több értelme van szerintem,mert így nem külső alapján kerülnek be a versenyzők,hanem a tehetségük miatt
2011. július 13. 18:35
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ez a hátraarc tetszik.
2011. július 13. 20:51
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Lucero.
Kíváncsi leszek többi zsűritagra is. És szerintem nagyon igazságos, hogy háttal ülve ülnek a zsűritagok, mert így tényleg nem szimpátia alapján értékelnek.<3
2011. július 13. 20:58
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Vajon kik alkotják a zsűri többi tagját?
2011. július 13. 21:17
Állítólag Thalía is szerepelt volna benne (hogy milyen minőségben, az nem derült ki), csak törölte az összes programját 2011-re (ami várható volt)...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: