Ezt még leírom, de nem szeretnék túlzottan eltérni az eredeti témától.
Sajnos sok olyan van, akinek Bieber és társai a példaképe, bár én a magam részéről az ilyen újabbfajta énekeseknek már nem hiszek. Nem kell ettől senkit ócsárolni, mert Biebert szeretik, elég szomorú, de ki fognak nőni belőle, ebben biztos vagyok, Michaelből viszont sosem növök ki. Kit szerethetnék mást? Például Fluort? Nem szeretnék visszafejlődni.
Sok ember létezik, és ismerek is olyat, akik jópár éve rajonganak a Popkirályért, de a tévében is láttam már olyan embert, aki egészen fiatal kora óta, és még most is imádja Elvis Presley -t. Ez azért van, mert ők tehetségesek - őket nem felejtjük el sosem, és nem fogunk helyettük mást szeretni, mert ők tényleg profik.
Justint, és a többi ilyen tinisztárt hamar elfelejtik majd, csak addig jók, míg jobb nem jön, mert nincs tehetségük, csak cukik.
Ismerek olyat is, aki szereti Michael zenéjét (legjobb barátnőm erre élő példa), viszont nem rajong érte úgy, mint én, és nem tartja helyes embernek, de nem hallgat sem SP -t, sem a többi tehetségtelen embert.
Nem tudom, érti-e itten' valaki azt, amit mondok :'))
Ja, és még valami

Szép, hogy ennyire szereted, de már mondtam MSN -en is - Michael valójában teljesen idegen, annak ellenére, hogy sokat tudunk róla. Másnak mutatja magát a színpadon (egy igazi, kemény, maximalista ember [bár ez a való életben is ugyanolyan igaz rá]), és másnak a valóságban, ahol egy visszahúzódó, szerény, kedves ember. És nem hiszem, hogy egy teljesen kívülálló, vagy rajongó hívhatná barátjának, vagy nevezhetné úgy, mintha a testvére, vagy második apja lenne, mert nem is ismeri :'D
Elég tudni azt, hogy mindannyiunkat szerette és szereti is a mai napig, és örökre szeretni fogja

Ezzel a tudattal a magam részéről nagyon boldogan eléldegélek és gondolok erre - nem arra, hogy már nem él, mert él, egy sokkal jobb helyen, ahol nem éri ennyi szidalom meg mocsok.