A sztárok félnek a hercegi pártól?
2011. július 13. 12:06
Sztem ebből nem az jön le, h félnek tőlük, bár nekem még mindig nem világos, h annak ellenére, h hercegi pár, miért akarja őket ennyire mindenki, és miért vannak így oda értük.
Igaz, szívesebben olvasok inkább róluk.
Igaz, szívesebben olvasok inkább róluk.
2011. július 13. 12:16
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
miért kell őket bemutatni így, már nem azért ?!
2011. július 13. 12:19
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ebből hírt csinálni..-.-
2011. július 13. 12:35
Én nem attól félnék hogy még a végén hülyének néznek ;/. mert ők királyok.
2011. július 13. 12:36
|
|
kes_deannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 154204 offline
|
Szerintem érthető, hogy a sztárok miért érezték kényelmetlenül magukat, mert nagyon a tétje egy találkozónak a királyi párral. Ugyanis a karrierjük is múlhat rajta.Mivel az angolok körében nagy tisztelet övezi a fiatal párt egy félreérthető szituáción vagy rosszul elsült helyzeten a sajtó csámcsogna egy jó ideg ezzel előidézve az angolok szemében az ellenszenvet, ami azzal is járna, hogy az adott színésznek a filmjei kevesebb pénzt "hozna a konyhára". Ugyanis a színészi teljesítmény mellett a szimpátia is szükséges, hogy egy film eladható legyen és a szimpátiához a sajtó megnyilvánulása majdnem ugyanolyan mértékben hozzájárul, mint maga a személy személyisége.
2011. július 13. 13:16
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
De most nem értem miért lettek ennyire felkapva. Amíg nem házasodott meg, addig a kutyát se érdekelte, most meg úgy kezelik őt meg a feleségét, mint ha valami világsztárok lennének. Ők is csak emberek...
2011. július 13. 14:37
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahahaha XD
2011. július 13. 16:16
miért is kell félni tőlük? ugyanolyan emberek... csak mert kikiálltották őket királynak ezért már ők az úristen -.-"
én bírom őket.. de elég unalmasak..
én bírom őket.. de elég unalmasak..
2011. július 13. 18:51
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Mondjuk attól, h ilyen meg olyan herceg ugyanúgy ember, csak a zsebében "kicsit" több pénz lötyög, mint egy egyszerű földi halandónak.
Jó, bevallom, azért kínosan érezném magam, mert gondolkodóba esnék, h valójában mi is a helyes, mert gondolom kívülről tudják az etikettetk meg ilyeneket, és honnan tudom, hogy nem néznem majd egy senkiházi parasztnak, aki valahonnan az Isten háta mögül jött?
Jó, bevallom, azért kínosan érezném magam, mert gondolkodóba esnék, h valójában mi is a helyes, mert gondolom kívülről tudják az etikettetk meg ilyeneket, és honnan tudom, hogy nem néznem majd egy senkiházi parasztnak, aki valahonnan az Isten háta mögül jött?
2011. július 13. 23:15
Idézet (Loveme @ 2011.07.13. 20:25)
Ez jó. Ők is ugyan olyanok mint mi.
Igen
Ez így igaz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: