A modell/énekesnő interjút adott a Blank magazinnak. Cassie beszélt az új albumáról, a Carol's Daughter kampányról, valamint a zenéről is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cassie szívesen forgatna
2011. július 13. 10:34
Idézet (Évike12 @ 2011.07.13. 10:27)
mehetnének itt olyan hírek is ami mást is érdekel nem csak azt aki írja..:)de ezt nem csak én hangoztatom...
szerintem meg olvasd azokat akiket szeretsz, és sz*rd le azokat akiket nem ismersz..és ne pedig fikázodj
2011. július 13. 10:41
Én tudom ki ez,és szerintem gyönyörű hangja van és nagyon tehetséges!!!
2011. július 13. 10:48
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
Idézet (Évike12 @ 2011.07.13. 10:27)
mehetnének itt olyan hírek is ami mást is érdekel nem csak azt aki írja..:)de ezt nem csak én hangoztatom...
szerintem meg olvasd azokat akiket szeretsz, és sz*rd le azokat akiket nem ismersz..és ne pedig fikázodj rolleyes.gif
szerintem meg olvasd azokat akiket szeretsz, és sz*rd le azokat akiket nem ismersz..és ne pedig fikázodj rolleyes.gif
nem fikáztam csak nem tudtam eddig h kiez és ezért írtam ezt a véleményt.
2011. július 13. 10:56
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Ha nem ismeritek, akkor miért írtok?
Nem itt kell a hozászolást gyűjtögetni.
Régóta ismerem Cassie-t, de eddig nem is tudtam, hogy modell is.
Sok sikert neki!
Régóta ismerem Cassie-t, de eddig nem is tudtam, hogy modell is.
1 felhasználónak tetszik:
Bogi13
2011. július 13. 10:57
Idézet (Évike12 @ 2011.07.13. 10:48)
nem fikáztam csak nem tudtam eddig h kiez és ezért írtam ezt a véleményt.
én meg csak válaszoltam, mert nekem kicsit sz*rul esik, ha igy ellene vannak a kedvencemnek.. ha nem akarsz olyan hireket olvasni, akiket nem ismersz, nem nyitod meg.. de azért nemkéne ilyet mondanod hogy nem kéne kiadni.. nekem sz*rul esik, és ha a cikk iroja meglátja, kicsit ideges lesz
Bogi13
2011. július 13. 10:58
|
|
Wiwikehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 155068 offline
|
Jááá Végre lehet hallani valamit Cassieről is:$ Régen mennyit hallgattam a számait(L) nagyon szeretem mert szerintem nagyon tehetséges még szép is
de eltűnt egy időre és semmit nem hallottam róla
De nem baj lényeg h most már úgy látszik h hallani fogunk még róla :DDD Sikert neki *-*
2011. július 13. 14:24
Oh nem is tudtam,hogy Aaliyah és Janet a példaképei.Akkor viszont,el kell hogy mondjam nagyon jó ízlése van.És ami Solange-t illeti,egy duettnek én sem lennék ellenére,mert fantasztikus énekesnő. 
És az ilyen "nemismerem" kommenteket meg jó lenne hanyagolni,és Évike12 ezt nem csak én hangoztatom.Mellesleg elárulom,hogy nem csak a cikk íróját érdekli-amint látod-és ha meg nem izgat téged,vagy bármelyikőtöket aki ilyeneket ír,akkor még mindig ott van az a lehetőség hogy nem írtok véleményt.Ez csak egy tanács,mert megsúgom egyik cikknél sem szeretik a "nemismerem" "nemérdekel" kaliberű hsz-eket.
És az ilyen "nemismerem" kommenteket meg jó lenne hanyagolni,és Évike12 ezt nem csak én hangoztatom.Mellesleg elárulom,hogy nem csak a cikk íróját érdekli-amint látod-és ha meg nem izgat téged,vagy bármelyikőtöket aki ilyeneket ír,akkor még mindig ott van az a lehetőség hogy nem írtok véleményt.Ez csak egy tanács,mert megsúgom egyik cikknél sem szeretik a "nemismerem" "nemérdekel" kaliberű hsz-eket.
2011. július 13. 14:57
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Ja és azt nyilván jól teszi, hogy Janet és Aaliyah a példaképe, nem véletlen. Bár a legutóbbi lemezén ez nem nagyon látszik meg, de végülis én nem igazán szeretem. (b.ki nem tudom szerkeszteni az előzőt -.-)
2011. július 13. 16:26
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
Sok sikert.
2011. július 13. 16:38
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Emiatt az Aaliyah-Janet dolog miatt hatalmasat nőtt a szememben.
Solange meg...Szerintem az egyik legjobb ma is élő énekesnő, fantasztikus, imádom
A duettnek én is örülnék, ha Solange-nak köze van hozzá, alapból nem lehet rossz. Jó ízlése van Cassie-nek, meg kell hagyni.
És még mindig nem tudom megérteni az ilyen "nem ismerem" kommenteket. Ki a francot érdekel? Ha nem ismered, akkor vagy utánanézel, vagy pedig messziről elkerülöd a cikket, mert senki nem kíváncsi arra, hogy nem ismered. Mi értelme van beírni ez?
Bogszics
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.