Mit szeretsz a legjobban magadon?
2014. augusztus 04. 17:51
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
A majdnem tengerkék szemeimet, hosszú fekete szempilláim és amit szinte minden ismerősöm, barátom el akar "lopni" tőlem, a homokóra alakom. És a nagy telt szám. Ja meg a derékig érő hajam. Ezeken kívül minden mást utálok magamon.
2014. augusztus 04. 17:57
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Semmit.
..
..
2014. augusztus 04. 22:58
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Ezeket szeretem magamon:
1. A nagyon hosszú hajamat.
2. A gyönyörű kék szemeimet.
3. A szép nagy fekete szempíláímatt.
4. Az izmaimat.
5. És más semmi.
1. A nagyon hosszú hajamat.
2. A gyönyörű kék szemeimet.
3. A szép nagy fekete szempíláímatt.
4. Az izmaimat.
5. És más semmi.
2014. augusztus 04. 22:59
|
|
cukorka2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 198 Csatolások: 60 Azonosító: 209173 offline
|
A barna hajam és barna szemem!
2014. augusztus 05. 12:34
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
en az alakom,sokan mondtak mar h olyan a testem amirol minden lany almodik..hat,nemtudom..en pl a combomat nagyon dagina talalom,az arcom viszont..SZERINTEM tok csunya:(
2014. augusztus 05. 12:35
A szinte már fekete szemem. Annyira sötétbarna
2014. augusztus 06. 17:40
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
A szemeimet.
2014. augusztus 08. 19:48
Szinte semmit nem szeretek magamon, de talán a körmeimet. Gyorsan nőnek, és szép hosszúkás alakjuk van.
2014. augusztus 19. 16:12
Semmit. Talán a szememet, mert mindig megváltozik a színe.
2014. szeptember 08. 20:40
Szempillámat! Láttam egyszer műszempillát és akkora az én szempillám mint egy átlag műszempilla
2014. szeptember 10. 19:59
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
a szemem. eleinte azt se szerettem, mert ilyen füst szürke volt. de mostanra már kezd világosodni, éa szerintem eléggé szép kék lett belőle. eddig mindig csak a szemem dicsérték.. xD
2014. szeptember 26. 16:21
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
A szemeimet, mert akkorák mint két ping pong labda
A szempilláimat, mert nagyon hosszúak, bár szőkék úgyhogy kénytelen vagyok festeni.
És azt, hogy nem hízok könnyen.
Komolyan, ez az a tulajdonság aminek a legjobban örülök magamon.
A szempilláimat, mert nagyon hosszúak, bár szőkék úgyhogy kénytelen vagyok festeni.
2014. szeptember 26. 20:39
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
A szememet, mert kétszínű.
A pupilla körül barna, aztán kékbe vált. Továbbá az alakommal is megvagyok elégedve, mert sosem diétázom, sőt, falom a csokit, de nem hízok. De őszintén, egyáltalán nem bánnám, ha felszednék pár kilót.
2014. szeptember 27. 18:01
az arcomat.
alig van pattim, és egy két bőrhibám:$ vaalmint a szememet *-* annyira szép:(
2014. október 04. 18:32
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Alapjában véve a kedvencem a hajam, mert természetesen göndör, van hogy loknis is, és úgy néz ki, mintha állandóan csavargatnám. Közben meg csak megmosom.
De nekem nagyon sokan mondták, hogy nagyon különleges kisugárzásom van, és hogy látszik rajtam, hogy nem vagyok átlagos. Az fejem általában a kedvenc téma, mert azt mondják, hogy kedves és szép az arcom, hozzá pedig a kék szemeim (amit ha kihúzok, akkor egy kicsit megvadítom a szerény kedves összképet)
Még talán a lábfejem ilyen kedvenc...igen, biztos furának hangzik, és most lehetek őrült is, de nagyon jól áll a lábamon minden. Vagyis emiatt meg vagyok veszve a cipőkért is, mert annyira jól ráilletnek a lábamra, mintha nekem lett volna készítve... Gyári Hamupipőke lábfejem van...xD
De nekem nagyon sokan mondták, hogy nagyon különleges kisugárzásom van, és hogy látszik rajtam, hogy nem vagyok átlagos. Az fejem általában a kedvenc téma, mert azt mondják, hogy kedves és szép az arcom, hozzá pedig a kék szemeim (amit ha kihúzok, akkor egy kicsit megvadítom a szerény kedves összképet)
Még talán a lábfejem ilyen kedvenc...igen, biztos furának hangzik, és most lehetek őrült is, de nagyon jól áll a lábamon minden. Vagyis emiatt meg vagyok veszve a cipőkért is, mert annyira jól ráilletnek a lábamra, mintha nekem lett volna készítve... Gyári Hamupipőke lábfejem van...xD
2014. október 04. 19:21
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Rokonok, barátok, ismerősök és tanárok mind megemlítik vagy szünetben, vagy otthon, hogy milyen szép a hajam. Köztudott, hogy a fejem búbjánál feketés-barna, középen sötétbarnából átvált világosbarnába, a hajam vége pedig szalmaszőke. Azaz ombre hajam van.
Továbbá szeretem még magamon a vékonyságomat. Sosem voltam egy csontváz, de akármikor ettem, napokon át csak faltam bánatomban, sohasem híztam. Tizenhárom éves korom óta talán max 5 kilót szedtem fel magamra, mínusz 3, köszönhetően a sportnak.
Az arcomat is sokan dicsérik. Azt mondta a rajztanárunk még tavaly, hogy van egy kisugárzásom, ami szebbé teszi az arcomat. Nem tudtam mire vélni, ezért a következő nap délutánján szelfizni kezdtem magamat, és drágaságosságos bátyámnak köszönhetően megállapítottuk, hogy a szokásosnál sokkal szimmetrikusabb az arcom. Erre fel képeket töltöttem fel FB-re, ne túl nagy népszerűségnek örvendve.
Éééés... azt hiszem ennyi.
Továbbá szeretem még magamon a vékonyságomat. Sosem voltam egy csontváz, de akármikor ettem, napokon át csak faltam bánatomban, sohasem híztam. Tizenhárom éves korom óta talán max 5 kilót szedtem fel magamra, mínusz 3, köszönhetően a sportnak.
Az arcomat is sokan dicsérik. Azt mondta a rajztanárunk még tavaly, hogy van egy kisugárzásom, ami szebbé teszi az arcomat. Nem tudtam mire vélni, ezért a következő nap délutánján szelfizni kezdtem magamat, és drágaságosságos bátyámnak köszönhetően megállapítottuk, hogy a szokásosnál sokkal szimmetrikusabb az arcom. Erre fel képeket töltöttem fel FB-re, ne túl nagy népszerűségnek örvendve.
Éééés... azt hiszem ennyi.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: