Túl sokan vágynak már a Hollywoodi hírnévre jó hogy van egy ilyen tehetséges színésznő aki nem megy bele ebbe az egészbe
Audrey Tautou nem kér Hollywoodból
2011. július 12. 18:59
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Nagyon is jól teszi
Túl sokan vágynak már a Hollywoodi hírnévre jó hogy van egy ilyen tehetséges színésznő aki nem megy bele ebbe az egészbe
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 12. 20:40
|
|
kes_deannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 154204 offline
|
Azt hiszem pont ez a titka a sikerének...az, hogy tehetséges és szívvel lélekkel csinálja, amit csinál és nem a hírnevet koslatja.
Az új filmje nagyon jól sikerült!!Érdemes megnézni:)
Az új filmje nagyon jól sikerült!!Érdemes megnézni:)
2011. július 12. 20:46
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
kes_deanna-egyetértek
2011. július 12. 22:31
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
nem tudja valaki honét lehet letölteni a legújabb filmét?
2011. július 13. 03:18
|
|
kes_deannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 154204 offline
|
kispadlizsán próbáld meg az isohunt.com-ról
Sok sikert!
Sok sikert!
2011. július 13. 10:25
Mindigis szerettem őt, de ezt valahogy nem tudtam megérteni. Nem azt mondom, hogy minden bugyuta, értelmetlen amcsi maszlagban szerepelnie kéne, de amennyire szeretem őt, annyira nem tudom értékelni a francia filmeket, mára nekem már túl... sok vagy nem tudom. Persze, vannak kivételek, de mivel gyűlölöm a francia rendezésű filmeket, ezért kész kínszenvedés lenne a filmjeit csak miatta megnézni...
Gondoljatok csak bele, vannak még komoly, Audrey tehetségéhez illő, amerikai filmek is. Persze, kevés, persze, nem kapnak akkora figyelmet mint ezek a tucatfilmek, amik naponta jelengetnek meg, de ki tudja...? Próbálkozni lehet, mint például a fent említett Da Vinci-kód esetében.
Gondoljatok csak bele, vannak még komoly, Audrey tehetségéhez illő, amerikai filmek is. Persze, kevés, persze, nem kapnak akkora figyelmet mint ezek a tucatfilmek, amik naponta jelengetnek meg, de ki tudja...? Próbálkozni lehet, mint például a fent említett Da Vinci-kód esetében.
2011. július 13. 10:31
Igaza van!!! Ha nem lát magában elég elhivatottságot akkor jól döntött!!! De amúgy nagyon tehetséges!!
2011. július 13. 13:26
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Mindenki ahhoz kezd a karrierjével, amit akar, hát ha ő ezt az utat választja, akkor válassza ezt. Kevesebben fogják őt megismerni, és épp ezért a "nem vállalok hollywood-i filmekben szerepet" miatt talán nem is lesz közismert. De aki ismeri, az pont ezért szereti őt, hogy tud nemet mondani, és hogy még idejében rájött, hogy neki nem ezt kell csinálnia.
2011. július 13. 15:12
Idézet (Taurilla @ 2011.07.13. 10:25)
Mindigis szerettem őt, de ezt valahogy nem tudtam megérteni. Nem azt mondom, hogy minden bugyuta, értelmetlen amcsi maszlagban szerepelnie kéne, de amennyire szeretem őt, annyira nem tudom értékelni a francia filmeket, mára nekem már túl... sok vagy nem tudom. Persze, vannak kivételek, de mivel gyűlölöm a francia rendezésű filmeket, ezért kész kínszenvedés lenne a filmjeit csak miatta megnézni...
A filmipar mostanában nagyon válogatós. Egy szerepre több száz színész is jelentkezhet. Az ilyen beszólásai miatt pedig simán kieshetne castingkor. Én megértek minden színészt, aki nem kér Hollywoodból. Anélkül is van élet. Nem csillagfényű és nem is keres vele annyit de attól még a filmipar az filmipar. Az én kedvenceim filmjeit megnézem, mindegy hol készül ..
2011. július 13. 17:57
kateblock
Nem a földrajzi elhelyezkedéssel van baj, hanem a francia filmek jellegzetes hangulatával amit én - személy szerint - kifejezetten utálok.
Ráadásul nem azt mondtam, hogy a nyilatkozata után rohanjon hálivúdba, csaj felvetettem hogy cselekedhetett volna másképp is.
Nem a földrajzi elhelyezkedéssel van baj, hanem a francia filmek jellegzetes hangulatával amit én - személy szerint - kifejezetten utálok.
Ráadásul nem azt mondtam, hogy a nyilatkozata után rohanjon hálivúdba, csaj felvetettem hogy cselekedhetett volna másképp is.
2013. július 05. 10:57
Csodálatos színésznő,biztos befutna abban a kontinensben és sokat segítene a karrierjén,hisz a tehetsége teljes mértékben megvan hozzá.
2013. augusztus 19. 23:57
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Ez az ő döntése. És talán jobban is teszi, hogy nem hódol be Amerikának.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.