Mit próbálnál ki, ha az ellenkező nem bőrébe kellene bújnod?
2011. július 12. 16:10
Kipróbálnám a legbénább csajozós dumákat egy másik lányon
2011. július 12. 17:43
nem tudom... talán mindent amit nem tudok lányként megtenni...
2011. november 10. 13:17
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nyilván azt, amiért bele KELLENE bújnom.
(= hülyén van feltéve a kérdés)
(= hülyén van feltéve a kérdés)
2011. november 10. 13:48
Talán ezek miatt:
- Az állvavízelés nekem is megkönnyítené az életem
- kíváncsi lennék, vajon tényleg olyan lazán le tudnék parkolni?
- tényleg többször kívánnám "azt" a bizonyos dolgot?
- talán nem lennék olyan válogatós...
- olcsóbb lenne a fodrászat
- nem kellene számolni a társadalom elítélésével, ha esetleg több partnerem lenne.
- Az állvavízelés nekem is megkönnyítené az életem
- kíváncsi lennék, vajon tényleg olyan lazán le tudnék parkolni?
- tényleg többször kívánnám "azt" a bizonyos dolgot?
- talán nem lennék olyan válogatós...
- olcsóbb lenne a fodrászat
- nem kellene számolni a társadalom elítélésével, ha esetleg több partnerem lenne.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2011. november 10. 13:51
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Nem fürödnék, mert az úgyse érdekel senkit, csak magamra fújnék egy vagonnyi büdös Axe-ot. És ha már tényleg egy pasi bőrébe bújnék, akkor leégetném azzal hogy kiállok énekelni és nyilvános sztriptízt adok
Konvektor
2014. július 11. 10:45
Hát kipróbálnám a csajokon a csajozó szövegeket meg ilyeneket xddd
2014. július 14. 15:42
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Nagyon elegánsan,szépen öltöznék,borotválkoznék,udvarias lennék,és meglepően jó ízlésű.Nem beszélnék csúnyán.Kíváncsi lennék,mit reagálnának.
2014. november 23. 19:15
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Érdekes kérdés...fogalmam sincs.
2014. november 23. 19:50
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Állva pisilés volt nekem is az első gondolatom. Meg persze a párkeresés, bulizás, barátság, szex egy férfi/fiú szempontjából.
2015. május 13. 17:19
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
b.tch pls.
Mindent, amit lányként nem lehetne. Vagy legalábbis a többségét. Igazából eléggé érdekes a kérdés. Ha továbbra is én lennék, tehát ugyanúgy ismerne mindenki, csak fiú lennék, semmi extrémet - lásd: előző kommentek, az előzőebbek - nem csinálnék, mert szépen égne a pofám, de ha új személyiségem is lenne, akkor természetesen kicsit rámenősebb lennék. Hmm, túlzásba vittem a feltételes módot.
De szerintem semmi nagyon-extravagánsat nem csinálnék.
- értelmes hozzászólás, köszönjükemese -
Mindent, amit lányként nem lehetne. Vagy legalábbis a többségét. Igazából eléggé érdekes a kérdés. Ha továbbra is én lennék, tehát ugyanúgy ismerne mindenki, csak fiú lennék, semmi extrémet - lásd: előző kommentek, az előzőebbek - nem csinálnék, mert szépen égne a pofám, de ha új személyiségem is lenne, akkor természetesen kicsit rámenősebb lennék. Hmm, túlzásba vittem a feltételes módot.
De szerintem semmi nagyon-extravagánsat nem csinálnék.
- értelmes hozzászólás, köszönjükemese -
2015. május 13. 18:44
Tuti, hogy magszégyeníteném, ezzel is különlegesebbé és értelmesebbé formálva a lányokat...
2015. május 13. 19:05
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Minő meglepő, nekem is az állva pisilés jutott először eszembe.
De kipróbálhatnám akkor, hogy milyen érzés ha nem néznek földönkívülinek, amikor beszámolok az autóverseny- és vonatmániámról vagy ha a Zengő Motorsportos felszerelésemben végigrobogok Budapesten.
Beyla
2016. március 23. 05:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tuti valami badass dolgot csinálnék.
Ha olyan testbe bújhatnék, akinek azért vannak fizikai adottságai, akkor valószínűleg bunyóznék egyet, majd elballagnék a legközelebbi lőtérre és szét lőnék minden táblát, anélkül, hogy totál hülyének néznének. Sajnos nő létemre engem sem vesznek komolyan, amikor elmondom, hogy a fegyverek érdekelnek, sokszor még akkor sem, amikor felvilágosítom, hogy a téma komolyabban érdekel. Elvégre mégis csak egy vézna negyven kilós csaj vagyok, és szerintem meg mindenki azt gondolja, hogy mi a f*szt akarok a páncéltörő puskáimmal, mikor fel sem tudnám emelni.
Ha pasi lennék, akkor komolyan is vennék ezt a hobbimat.
2016. március 23. 05:56
Hű ha....csinálnék magamnak tök menő hajat. Asszem ez lenne az mert a fiúknak mindig olyan jól áll a hajuk .
2016. március 24. 09:35
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nem részletezem...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.