Megjelent Hien új videoklipje
2011. július 12. 21:09
nagyon szép szám, attól különösen szép hogy érződik hogy szívből jön és valódi érzéseket takar..
I love Hien♥
2011. július 12. 21:17
na basszus
elegem van már.. semmibajom nem lenne vele, csak növessze vissza a haját ! úgy utálom a koppintókat..igyis elég Cassie koppintós csajt látok a tv-be.. és mostmár ő róla is Cass fog eszembe jutni...
2011. július 12. 21:41
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
szerintem nagyon jó lett a klip és a szám is tetszik:) Grat:) bár a haja tényleg jobb volt.. a klipben is jobb azokban a részekben, amikor középen van elválasztva a haja, és olyan, mitnha még mindig olyan lenne, mint régen
2011. július 12. 21:45
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
A klip nagyon tetszik, szép a látványvilága. Hien nagyon szép benne, bár ez a borzalmas haja nem túlzottan jön be. A szám sem olyan rossz, viszont engem átkozottul zavar a kiejtése.
2011. július 12. 22:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hát megmondom őszintén, róla a legkevésbé sem gondoltam volna a 'Túl szép' féle szemetek után, hogy ilyet is tud. Azt persze tudtam, hogy tud énekelni, de nem néztem volna ki belőle egy ilyen számot. Szerintem ez már simán világszínvonal. Jó, nem lesz a kedvencem, de ettől függetlenül baromi jó lett. És itt a bizonyíték, hogy lehet ilyet is, magyaroknak is, nem csak Fluor féle szemetet, ilyen is van. Nem csak hogy a magyar zenék, de úgy átlagban a mai zenék legnagyobb része nem üti meg ezt a szintet. Én tényleg nem gondoltam volna előáll egy számmal, amiben tényleg kiereszti a hangját, nem egy tipikus, hangtorzítózott tucatzene, amit minden második előadó meg tud csinálni. Kellemesen csalódtam benne, remélem, hogy marad ezen a vonalon, mert ez áll neki igazán jól, nem az első albumán lévő üres, semmitmondó, tipikus dalok. A klipben igazából nem látok semmi különlegeset vagy inspirálót, de ennek ellenére nagyon szép lett az is, jól lett megcsinálva. Nem fogom éjjel-nappal hallgatni, nem lesz a kedvencem, de ez mindenképpen egy felüdülés a sok szemét után, és valóban igényes és jó. A kiejtésével nem tudom mi bajotok van. Nem tökéletes, de egyáltalán nem zavaró, mint sok-sok magyar sztárocskának. Csak így tovább!
2011. július 12. 22:06
|
|
majosse6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 268 Csatolások: 52 Azonosító: 124169 offline
|
fúúú.most néztem Fluor úl "klipjét",mekkora szánalom lett máár!
Hien 1000000x tehetségesebb és a klippet is meglehet nézni anélkül h. azt várnád h. legyen már vége
Hiennek grat a klipphez, mert nagyon tetszik
Hien 1000000x tehetségesebb és a klippet is meglehet nézni anélkül h. azt várnád h. legyen már vége
Hiennek grat a klipphez, mert nagyon tetszik
2011. július 12. 22:14
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
nem rossz de minek kell már szinte minden magyar sztárnak angolul énekelni??? nem tetszik a nyelvünk??
2011. július 12. 23:13
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Látom sokakat inspirál Rihanna!
2011. július 13. 00:03
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
A haj tényleg csak "kicsit" Cassie koppintás. A szám nem lesz a kedvencem, nem hinném hogy mégegyszer meghallgatnám, de a túl széphez képest ez maga a mennyország, csak a szövege ne lenne ilyen tipikus közhely. De még így is azt gondolom, hogy kiemelkedik a magyar palettából
2011. július 13. 01:05
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Most nem azért, de Cassie meg Rihanna sem egy nagy eresztés, úgy mondjátok ezt a koppintást, mintha ők lennének a nagy 'egyedik'. Bár nem szeretem Hient, de maga a szám most jó lett, végre valami igényes. Na ha ezt a szintet meg tudná ütni a magyar zeneipar, akkor már nem lennénk bajban. A klip is szép lett, mondjuk hallgatni szerintem nem fogom.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.