Megjelent Hien új videoklipje
2011. július 12. 15:20
BadGirl15:figyel,ha utálsz valakit akkor minek kommentálod őt??a másik,neked jobb hangod van?nem akarok beszólni,de eléggé zavaró ez...
Am szentem is jó szám!!
)
Am szentem is jó szám!!
2011. július 12. 15:28
|
|
kamidemifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.17. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 147482 offline
|
marietta99:igazad van!am. szerintem jó lett!És amúgy meg mindenki fikázza Hien haját,de nem nektek kell viselnetek,úgyhogy ne izéljetek már hogy milyen ronda a haja!
2011. július 12. 15:29
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
Szerintem jó lett:D
én nagyon szeretem ezt a számot:D
én nagyon szeretem ezt a számot:D
2011. július 12. 15:46
Idézet (RiaRia14 @ 2011.07.12. 14:49)
nekem evanescence utánzatnak tűnik. és alapból sem szeretem Hien-t. egyébként meg miért kell ennyire erőltetni az angolt?! szánalmas... a mai magyar "sztárok" soha nem lesznek világhírüek. bármennyire is vágynak rá. >_> 
Ne haragudj, de nem értem, miért lenne ez Evanescence utánzat. Mármint, nem azért mondom, hogy Hient megvédjem, mert nagyon nem tetszik ez a klip, de semmiben sem emlékeztet az Evanescence-re (feltételezem, a My Immortal-ra gondoltál), legfeljebb a fehér ruha, de ezen az alapon elég sok klip hasonlít még rá..
Mindenesetre szerintem nagyon nem hasonlít erre a klipre.
2011. július 12. 15:51
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Hát ez borzalmas.
2011. július 12. 15:51
Idézet (MarsGirl @ 2011.07.12. 15:50)
Ki képes gitározni egy ilyen számba >.<.Bele se illik a számba.
Nem nagyon tetszik az akcentusa..
Nem nagyon tetszik az akcentusa..
Szerintem a többi magyarhoz képest egész tűrhető akcentusa van, de egyébként tényleg hallani..
2011. július 12. 15:54
Én a Megasztár óta szeretem és már akkor feltűnt a tehetsége. Szerintem nagyon jó a szám és klip is. Becsülöm benne, hogy a szöveget ő maga írta. Sokkal jobb mint egyes magyar tucatsztárok.
2011. július 12. 16:11
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
Szerintem nagyon jó
ahhoz képest hogy magyar előadó. Igen kicsit Rihannás, de ha megnézitek Xtina is Lady Gaga akar lenni, sőt úgy vettem észre hogy Beyonce is öltözködésben eleresztette magát...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: