Berényi Zsuzsa visszatér
2011. július 12. 13:49
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
én sem nézem már a sorozatot úgyh nekem mind1
2011. július 12. 13:59
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Na végre lesz valami jó kis balhé
2011. július 12. 14:01
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
"mit szól a közönség az új Zsuzsához,", akinek nincs feje.
én még azt várom, hogy Hanna megtépje Rozit vagy hogy hívják azt a csajt.
én még azt várom, hogy Hanna megtépje Rozit vagy hogy hívják azt a csajt.
2011. július 12. 14:02
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
wá vagy majd az esküvővel lesz vége, hogy Zsuzsa odaállít, hogy mégis szereti Andrist.
2011. július 12. 14:22
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Hú kíváncsi vagyok 
most eszembe jutott valami:
András és Juli otthon beszélgetnek az esküvőröl. András épp át öleli Julit amikor valaki (Zsuzsa) be töri az ajtót. odarohan az Andráshoz: Héj, szeretlek!
András erre eldobja Julit és Zsuzsa karjaiba omlik..........
és Happy End xD
most eszembe jutott valami:
András és Juli otthon beszélgetnek az esküvőröl. András épp át öleli Julit amikor valaki (Zsuzsa) be töri az ajtót. odarohan az Andráshoz: Héj, szeretlek!
András erre eldobja Julit és Zsuzsa karjaiba omlik..........
és Happy End xD
2011. július 12. 14:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ne mááár. Nem hiányzott egy kicsit sem...
2011. július 12. 15:09
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
már csak futtában nézem a Barátok köztöt, szóval nem nagyon izgat... bár biztos nagy felfordulást fog okozni a megjelenése.
2011. július 12. 15:41
Mostanában már eléggé ellaposodott a sorozat, semmiféle váratlan húzás nincs, csak a már ezerszer elsütött sablonos események.
Azt viszont nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy a régi karakterek ismét visszatérnek, mint Gabi vagy Zsuzsa, ezzel talán egy kicsit újra fellendül az egész.
Nekem Csomor Csilla sosem volt igazán szimpatikus, csakúgy, mint Peller Anna, akiről a testvérével együtt mindig az volt a véleményem, hogy túlsztárolják magukat, és a tehetségük hiányában mégis erőltetetten nyomatják őket. Viszont Anna eddig pozitív csalódás, majd meglátjuk, hogy az idő múlásával is ilyen marad-e.
Azt viszont nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy a régi karakterek ismét visszatérnek, mint Gabi vagy Zsuzsa, ezzel talán egy kicsit újra fellendül az egész.
Nekem Csomor Csilla sosem volt igazán szimpatikus, csakúgy, mint Peller Anna, akiről a testvérével együtt mindig az volt a véleményem, hogy túlsztárolják magukat, és a tehetségük hiányában mégis erőltetetten nyomatják őket. Viszont Anna eddig pozitív csalódás, majd meglátjuk, hogy az idő múlásával is ilyen marad-e.
2011. július 12. 15:55
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Brandy ha jól értelmeztem a cikket akkor ma lesz látható a BKban és még az esküvői tánc gyakorlásánál(vagy ilyesmi) vannak kb...az esküvő később lesz még 
Amúgy örülök hogy visszatér
Már kíváncsi vagyok erre a felfordulásra
Amúgy örülök hogy visszatér
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: