Pizzát osztott rajongóinak Tom Felton
2011. július 12. 14:04
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ez rendes tőle.
2011. július 12. 14:43
Ez nagyon rendes tőle. Ma már őszintén szólva kevés olyan sztár van, aki tényleg odafigyel a rajongóira, és nem csak azért "törődik" velük, hogy ő legyen a kedvesokosfigyelmes sztárocska, de Tom-on látszik, hogy tényleg fontosak neki a rajongói, ha még arra is figyelt, hogy elég vizet igyanak x")
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 12. 14:44
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Hmm ezt már Gaga is csinálta:DD én is mentem volna.. persze csak a pizza miatt xDDD
2011. július 12. 14:59
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Olyan kedves, hogy törődik a rajongóival, nem sok sztár tenné ezt meg.
2011. július 12. 15:07
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
ez rendkívül kedves gesztus volt tőle.
2011. július 12. 15:24
|
|
alexbandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 74 Csatolások: 28 Azonosító: 151578 offline
|
Aranyos volt tőle, hogy gondolt a rajongóira. Sajnos én nem voltam ott és így nem kaphattam de azért elpostázták volna azt megköszöntem volna. Nagyon aranyos azzal, hogy így aggódott a rajongókért.
2011. július 12. 16:21
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Úristen, nem hiába szeretem Tomot
Ez nagyon jó fej dolog volt tőle, nem sokan vennék a fáradságot, igazi tű a szénakazalban effektus, mert sokan csak mondják, hogy mennyire szeretik a rajongóikat, közben pedig nulla figyelmet fordítanak feléjük...Tom
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.